Tehnički kutak > Tehnička pitanja
MHR REPLICA LC PIAGGIO
Iwo SR Tuono:
mašina dolje i sve u igle
odmašćivanje mafrasolom, ivasolom, penasolom,bilo čim i pjeskarenje nakon toga na fino i onda plastifikacija i miran si do kraja života :headbang:
_r0bi_:
....gle ovak pajdo...za glavu ti nebi znao rec....strasno izgleda :sad3:
....a ovo oko karburatora ja sam neki dan skido....i prao benzinom imo sam i ivasol(sto neznaci da ti nemos ak imas) al nisam nego samo benzin...znaci komplet karb te blokovi i ono oko prirubniuce ma sve sislo sjaji se ko pasja kesa..... :laughing3:
....znaci u neku pusudicu sipas benzina uzmes neku staru pemzlu....i deri i poslije ak imas minivoš isperes a ak ne ja sam samo cistom krpom pobriso i milina... :icon_thumright:
ForRace3:
Nije meni bed za masinu,ionako je dole...danas sam skinuo sve plastike i masinu dole i imam sta vidit!! motor je stajao vani cca. 4mjeseca (kisa-snjeg-sunce itd) i sasija je puna hrdje i sad neznam ni sam sta da radim, gore ide nova radilica tako da cu rastavit komplet blokove..neznam sta bi bilo naisplativije, znaci i kostur i blokovi su dole sad samo trebam smislit sta da radim sa sasijom najvjerovatnije bi je farbao..., evo vidite slike pa ce vam biti jasno o cemu se radi, obratite pogotovo pozornost na hrdu ;)
ivanm:
jel to cijeli skuter bio u moru? :icon_tongue:
očisti ramu žičanom četkom, pa antikorozinom i pofarbaj crnom bojom..
a blok operi ivasolom i vodom pod pritiskom i raskopaj..
radomir.g:
Pogledajte celo klipa.. To se zove savrseno nastelovan karb.. :D :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju