Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aprilia sr 50 ditech - ubrzanje

<< < (2/6) > >>

kristijanSR70:
nije to nista moj kolega ima ditech, 2004 god, ide mu jedva 50km/h, veli zasto?  nikad nije mjenjo remen, kamoli rolice ili sta bilo drugo.....

kako ti stojis sa time ? ;D

denzo1991:
ja sam jucer kupio tu apriliu i reko mi je lik da je mjenjano boga i isusa na njemu ...a mogu ti rec da mu vjerujem ...a motor mi zna ko da zatrokira kad krecem i u voznji ..sta bi to moglo bit ??

luna500rr:

--- Citat: denzo1991 - 08 Ožujak, 2010, 21:48:20 ---ja sam jucer kupio tu apriliu i reko mi je lik da je mjenjano boga i isusa na njemu ...a mogu ti rec da mu vjerujem ...a motor mi zna ko da zatrokira kad krecem i u voznji ..sta bi to moglo bit ??

--- Kraj citata ---

Svjecica

denzo1991:
bas cu pogledat ujutro ...jer muci me jos nesto ...motor povuce do 30-40 kmh ...radi rolica ..ali onda drasticno padne ubrzanje ..jel to normalno ..ima one sportske rolice ..al mi malo pre brzo padne ubrzanje i onda jedva ubrzava ko da se muci ..

kristijanSR70:
da, alii gorivo, ali ja te savjetujem da svakako pregledas svjećicu očisti, pregledaj stanje lamele, remen, klizace, rolice......pregledaj, onda si siguran a ovako mozes samo nagađat....bas si htio ditecha ili ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju