Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Nova Gradiška - Kada novi susret?

<< < (38/54) > >>

kristijanSR70:
pa jel nekuzite da veka ne zeli ići do kraja u zavoju , zasto da slučajno padne i shebe novi motor, pametno čovik ramislja, ima i drugih briga i trokova a ne da još i popravlja motor, ja kazem samo jedno a to je da svaka čast jer su svi bili na stazi, a ne ko prošle godine, kad su neki došli a nisu probali stazu

cosa_wp:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 20 Travanj, 2010, 20:28:43 ---ako ima ekipe koja nema prevelikih planova za 1.5.  , mozda neki zajednicki rostilj / voznja ?

@veka : ne zelim vrijedati , niti ulaziti u daljnje rasprave tko, sta i kako vozio.......  nagib motora ti je premali , i premala brzina za onakav polozaj vozaca, i nekome tko "zna" , to malo izgleda selji!  odi na dilj pa se u duzim i blazim okukicama, peljalj vecom brzinom , ovakav motor nije za ovo....  :hello:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ova staza opce nije za taj motor to je karting staza koji vam je gdje ce on to razvuci na toj stazi nigdje tako da ni ne moze uci u zavoj kako treba a pod broj 2 mozda nije dobro uslikano a pod broj tri vjerojatno je to slikano u pvih 5 probnih krugova gdje smo vozili po 40 km/h!!!!!!!!!!

3alfa3:

--- Citat: kristijanSR70 - 19 Travanj, 2010, 22:24:31 ---

--- Kraj citata ---

Odlican polozaj.
Paralelan sa motorom, izbacen dovoljno, cvrsto uz motor donjim dijelom tijela, glava pred retrovizorom - skolski.  :icon_thumright:

A koljenom bez slidera dirat stazu - bolje ne  ;D

X-Spirit:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 20 Travanj, 2010, 20:55:53 ---povest ce me stanko.....kao i ove nedjelje..... svima je drama kad nekog treba povest  ::) ::)

--- Kraj citata ---

nemoj se pjeniti tetkice...

igor.sb:

--- Citat: metrakit - 20 Travanj, 2010, 08:12:28 ---vi se to rekreativno vozite jelda ???

ovaj decko sa crvenim hyosungom nesto kao pokusava da mu koljeno struze ali ipak nagib motora mu je malo premali ko da se boji da ce past  ;D

--- Kraj citata ---

prepametan si dottore u pm

ak vec imas klonove, sakrij se a ne kenjat okolo

kao i u robijevoj temi jel tako predatoRR  ::)

--- Citat: ---bravo robert svidja mi se vxr icon_thumright malo po malo i sredit ces ti njega da bude ko novi.kombinacija boja mi se svidja makar vidio sam neki dan u gradu jednog crvenog vxra original boja i naljepnice sa sivim bubrezima i sivom prednjom maskom....taj mi je cak jos ljepsi.Jel se zna mozda ciji je to vxr
--- Kraj citata ---
strasan si  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju