Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Top trophy hrdja

<< < (2/5) > >>

Crazy Kuree:
wd i vodobrusnim 800 smiješ slobodno šmirglat dok ne skineš hrđu i šmirglaj u krug da bolje karike sjednu  :icon_biggrin:

istipa622:

--- Citat: luna500rr - 08 Ožujak, 2010, 18:47:54 ---To ce radit ako spojim na jednu zicu cil, a na drugu cink, hrdje nema puno, malo sam je wd-om skinuo, ekipa kaze da se moze laganini 600-800 papirom osmirglat?

--- Kraj citata ---

nemoras stavljat niokakove žice..samo se fino potopi i to je to,posudica bi trebala biti metalna jer se tekucina dosta zagrijava i trebalo bi sve to izvodit negdje vani jer izlazi i neka para..uglavnom poslije naspircas sa WD-om i dobro izbrises i stvar rijesena..jedino ako ima bas malo grđe pa sve ovo nije potrebno..

i da,600-800 smirgl je definitivno pregrub!
ja ako nije barem 2000 nebih taknuo cilindar :redface:

luna500rr:

Ja mislim da bi i ovako radio, klip klizi ko podmazan, ali na najdonjemu djelu osjetim malo hrdje...

800 grub za gus cil !?
Ja mislio sa 200-400 :toothy12:
2000 je pretjerivanje, bolje da ima malo spicoka uokolo, barem da se nove karike i klip razrade :hello:

istipa622:
nije mi vrag dao mira i morao sam u garažu otić da opipam granulacije šmirgla i i skužio da sam se dobrano preracunao
800 je sasvim ok za šlajfanje po cilindru :icon_thumright:

luna500rr:
Cuo sam se s likom iz kvarta ;D , kaze da samo uljem i smirglama od grubljih prema 2000 prodjem i nema problema (specijale  :icon_biggrin: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju