Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Top trophy hrdja
mario_f15:
od cega je to cilindar? :toothy11:
ivanm:
loža ili nafta je slična wd-u..
ako je jako hrđav, dapače, potopit u dizel ili ložu na dan-dva i onda šmirglat..
luna500rr:
--- Citat: mario_f15 - 08 Ožujak, 2010, 21:46:05 ---od cega je to cilindar? :toothy11:
--- Kraj citata ---
ha najvjerovatnije od SR-a morini ili nekog italjeta, od minarelli nije 100% , htio sam napravit lunu LC al sam izgubio volju, jer tko zma koliko jos zajeba bi napravio kod trgovine :toothy12:
kupit cu ac kit i bok :)
dzeky:
--- Citat: luna500rr - 08 Ožujak, 2010, 21:49:43 ---ha najvjerovatnije od SR-a morini ili nekog italjeta, od minarelli nije 100% , htio sam napravit lunu LC al sam izgubio volju, jer tko zma koliko jos zajeba bi napravio kod trgovine :toothy12:
--- Kraj citata ---
da to ti je 100% za morini,vidim da ti se neda to raditi pa ako hoces prodat reci cijenu pa cemo se dog. Meni bi na formuli ko bog dosao :laughing7: :toothy9: :toothy12:
sory na malom spamu :happy8:
SPecial:
--- Citat: luna500rr - 08 Ožujak, 2010, 21:49:43 ---ha najvjerovatnije od SR-a morini ili nekog italjeta, od minarelli nije 100% , htio sam napravit lunu LC al sam izgubio volju, jer tko zma koliko jos zajeba bi napravio kod trgovine :toothy12:
--- Kraj citata ---
A ja znam tko ima jeftin hladnjak,crijeva,posudice..........
Jeftin. :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju