Tehnički kutak > Garaža
Runner
maarko007:
--- Citat: sule - 09 Ožujak, 2010, 19:34:27 ---.... po satu ide oko 107 i ovo je realna,provjereno,frend gazio autom iza mene.......
--- Kraj citata ---
moja pogreska u pisanju vjerojatno mozda da sam stavio tocku ili nesta slicno.....107 pokazuje sat i (poslje i treba pisati!!!!) OVIH 90 i nesta je realna brzina,PROVJERENO,FREND GAZIO AUTOM IZA MENE....
Rossi:
....stvarno koji je vama k ...mislim na bolteka,panthera i slicne....zasto svaka druga tema nesto pamtujete jbt ...ne samo vi ima tu i clanova iz hr i slicno koji udaraju u prazno....sta to dugo niste nista pojebali ?? pa nervozni ??? stvarno pretjerujete jbt...komentarisi liku skuter ..svidja mi se ne svidja..to to to i gotovo...nemas ti tu sta sad se natezat i svadjat 4 stranice postova...gdje to vodi ?? prepucavanju ,psovanju i na kraju dobijete bananice cokoladne svi po 24 sata i tema bude obrisana tj ociscena od strane moda ....stvarno vas ne razumijem nikako jbt .....alo marsovci .....
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 09 Ožujak, 2010, 19:29:47 ---isto.... :P
--- Kraj citata ---
Aha, neznam kak fiesta 1.25 TDCi sa 68 konja može it 172 (danas provjereno :laughing7:) po autoputu a moj suzuki 1.5 sa 99 konja benzinac iznad 170 nabire po 1 :happy8: Jedino kaj je suzuki pri 160 ostupal za 5 po GPS-u :happy3:
maarko007:
--- Citat: Rossi - 09 Ožujak, 2010, 19:38:18 ---....stvarno koji je vama k ...mislim na bolteka,panthera i slicne....zasto svaka druga tema nesto pamtujete jbt ...ne samo vi ima tu i clanova iz hr i slicno koji udaraju u prazno....sta to dugo niste nista pojebali ?? pa nervozni ??? stvarno pretjerujete jbt...komentarisi liku skuter ..svidja mi se ne svidja..to to to i gotovo...nemas ti tu sta sad se natezat i svadjat 4 stranice postova...gdje to vodi ?? prepucavanju ,psovanju i na kraju dobijete bananice cokoladne svi po 24 sata i tema bude obrisana tj ociscena od strane moda ....stvarno vas ne razumijem nikako jbt .....alo marsovci .....
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 09 Ožujak, 2010, 19:39:35 ---Aha, neznam kak fiesta 1.25 TDCi sa 68 konja može it 172 (danas provjereno :laughing7:) po autoputu a moj suzuki 1.5 sa 99 konja benzinac iznad 170 nabire po 1 :happy8: Jedino kaj je suzuki pri 160 ostupal za 5 po GPS-u :happy3:
--- Kraj citata ---
isto kak corsa 1.4 ecotec sa 75ks ide 200 a punto sa istom masinom jedva ide preko 170..... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju