Tehnički kutak > Garaža

Runner

<< < (12/20) > >>

maarko007:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Ožujak, 2010, 19:01:11 ---marko sine... nemozes ekipu koja ima i po 10 godina iskustva u slaganju skutera ili motora.. praviti glupim.. u tome slucaju budi spreman na ismijavanje glupih izjava... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ispricavam se ajd,al svejedno ga nisam pitao za misljenje

sule:
Zna Sanja sta valja , sigurno je i ona nabudzena ko i tvoja runnerica ?

robert:

--- Citat: BoLT3K - 09 Ožujak, 2010, 19:06:52 ---Koji si ti mamojebeni retard bokte  :dontknow:

--- Kraj citata ---
odmor na 24 sata. tolerancija je velika al i ona ima svoje granice

dhorvat:
Gledam prvu stranicu i svi živi su te popljuvali  :toothy9: Trebo si staviti naslov "Razj#bani Runner" , ja ti kažem da bi samo lijepi komentari pristizali  :laughing7:

BTW. ima jedan tip takvog ovdje u okolici, prvi vlasnik, mislim da čak nikad padano, motor ide još uvijek ko kuga  :headbang:

maarko007:

--- Citat: doritos - 09 Ožujak, 2010, 19:09:48 ---u zaru kakve borbe??

pa ne kuzis da ti je motor serijski i da imas serijsku getribu i da ti motor sa tim set upom moze maxx ici oko 80-85 ono a ti svima pametujes da ide al PAZI 107kmh?? tolko base kit sa base spuhom jedva navuce a ti sa serijalom zx ides 107kmh , mislim ono...al okej

vidim da si izbrijavas da si neka baja i to al zabole me jajceka,  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

rekao sam po satu 107 ...... a realne ide preko 90 pa ti reci sta hoces jer nisam jendom mjerio nego sto puta.....i ne sa istim satovima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju