Tehnički kutak > Garaža

Runner

<< < (9/20) > >>

wonderkid:
decko,sigurno si ti protiv klinaca vozil da ih sve peres,dogovori rejs tu na forumu koji ce imat isti setup pa ces vidjet kako e tvoj biti najbrzi,uvjeren sam da bi te tako neko spustio na zemlju da od srama nebi progovorio vise
--- Citat: maarko007 - 08 Ožujak, 2010, 18:28:12 ---
dobro ajd neznam jel bi ga oprao,ali tu nisam na ni jednog runnera naletio sa istim setupom kao i mojim...

--- Kraj citata ---
i da netreba biti runer,ima i drugih motora

igor.sb:
da i onda sam ja bio panj kad sam rekao sta sam rekao onu vecer

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,30501.0.html

di ste bili neku vecer sa izjavama koliko sta laze

pustite decka na miru

marko lijep runner  :icon_thumright:

maarko007:

--- Citat: igor.sb - 08 Ožujak, 2010, 18:35:39 ---da i onda sam ja bio panj kad sam rekao sta sam rekao onu vecer

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,30501.0.html

di ste bili neku vecer sa izjavama koliko sta laze

pustite decka na miru

marko lijep runner  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala  :(

Pupo:

--- Citat: BoLT3K - 08 Ožujak, 2010, 18:25:44 ---Nema koristi s tobom pricati .. Lijepo ti savjetujem sta bi BOLJE IZGLEDALO svacijim, osim tvojim daltonistickim ocima. Posto vjerovatno kontas da se narandzasta uklapa sa sivom, chrom i crnom, evo mene da ti kazem da se NE uklapa  :)
I da .. Ako neznas prihvatiti kritike, sto si ikako predstavljao skuter ?

--- Kraj citata ---

Svatko ima svoj ukus i svako nešto drugo voli i drugo mu paše. Da se meni sviđa rozi skuter sa smeđim štrafama, ja bi ga ofarbao tako i zaboli me što netko kaže. Naravno da se nekome nešto nesviđa i može izrazit svoje mišljenje ali nemojte pretjerivat i zanosit se u izražavanju!

@Boltek, nemoj plakat, slučajno je tvoj post ispao :)

mario_f15:

--- Citat: Pupo - 08 Ožujak, 2010, 18:57:42 ---Svatko ima svoj ukus i svako nešto drugo voli i drugo mu paše. Da se meni sviđa rozi skuter sa smeđim štrafama, ja bi ga ofarbao tako i zaboli me što netko kaže. Naravno da se nekome nešto nesviđa i može izrazit svoje mišljenje ali nemojte pretjerivat i zanosit se u izražavanju!

@Boltek, nemoj plakat, slučajno je tvoj post ispao :)

--- Kraj citata ---
slazem se
nismo svi istog ukusa...tako da o tome nema rasprave.... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju