Tehnički kutak > Garaža
Runner
Bruno1990:
frende kaj ova ptica na prednjoj masKi si dobil iz MODRE LASTE JER SI BIO POČASNI ČLAN ? ? ? HAHAHA :laughing7:
fin ti je raner :headbang:
BoLT3K:
Upropasten motor :dontknow:
Sramota
maarko007:
--- Citat: gun_rider - 08 Ožujak, 2010, 17:25:44 ---sa serijskom getribom 107 jel? samo sa zx-om? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
fali pola live podnice...al nema veze, to je unikat, jel? :jerk:
[/quotmultivarom,kevlarom itd...necemo o tome jer nije tema.....btw...fali desna xD
--- Kraj citata ---
PanTheR_oo7:
--- Citat: maarko007 - 08 Ožujak, 2010, 17:21:27 ---
sunce vam vase da imam taj vas gps odma bi iso mjerit i sliko vam za dokaz...ici cu jos malo na tehnicki,ako tamo budem smio testirat brzinu vidjet cemo...mozda i laze,mozda i ne,nije ni bitno,ali ne kuzim zasto uvijek svi radite frku oko brzina???
--- Kraj citata ---
Druze ja sa novom Runnericom (imala oko 2000 km) cista serijala, na nizbrdici iso 99 (digitalni sat)!
A ako nisi do sad znao, skoro svi satovi lazuu po malo, ali onaj sa kazaljkom kao kod tebe na top speedu laze....jedno 15-20 km/h
BoLT3K:
--- Citat: maarko007 - 08 Ožujak, 2010, 17:21:27 ---
sunce vam vase da imam taj vas gps odma bi iso mjerit i sliko vam za dokaz...ici cu jos malo na tehnicki,ako tamo budem smio testirat brzinu vidjet cemo...mozda i laze,mozda i ne,nije ni bitno,ali ne kuzim zasto uvijek svi radite frku oko brzina???
--- Kraj citata ---
Pa nije realno :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju