Općenito > Maxiskuteri
BURGMAN 650 executive vs T-MAX 500 vs silverwing600
BaDly:
--- Citat: boris_st - 09 Ožujak, 2010, 11:30:43 ---I burgman svako 6000 interval.
Sve nabrojano upotpunjuje i burgman 650 samo bi još dodao:
-vožnja u drive modu (relativno mala potrošnja), opcija "power" to je neka vrsta kick-down-a digne ga u okretaje za pretjecanja ili sportsku vožnju ili opcija manual + - vožnja.
-vizir na struju up-down stvar odlična
-abs radi besprijekorno
-160 ide uzbrdo nakrcan sa stvarima i dvije osobe, po ravnom 180 putna brzina sa dignutim vizirom (ima opciju owerdrive), nizbrdo ide preko 190
-retrovizori na struju se uvlače (neprocjenjivo)
-ciklistika (morat cu vam slike stavit, fali mi pola nogara od zavoja, može se leć koliko ko ima jaj.. za leć)
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Šteta što je svakih 6000....za touring skuter je to malo....
A ove ostale stvari koje ima su stvarno odlične...
btw...i SW ima verzija sa ABS-om, ali moj ga nema pa to nisam navodio niti kao prednost niti manu....
btw2... na SW-u nema potrebe za zatvaranjem retrovizora jer nisu puno širi od samog volana...
SRAD:
--- Citat: eladio - 09 Ožujak, 2010, 11:20:31 ---Ovo sa servisnim intervalima je super stvar!
A kod burgmana kako stvari stoje ?
Kod yamahe sam nekako zicer da je svakih 6000 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kod T-maxa su servisni intervali svakih 10 000 km a međuservis(pregled i izmjena ulja) svakih 5000 km. Na displayu postoji brojač km(indikator) koji obavještava za izmjenu ulja nakon 5000 km isto tako i za izmjenu remena svakih 20 000 km, tako da je bitno nakon izmjene ulja ili remena resetirati taj brojač.
koma1:
nekad je bilo što se ulja tiče ili broj km ili godina dana nisam u toku pa me zanima, dali, ukoliko i ne prođeš određenu kilometražu svejedno nakon godinu dana moraš mjenjat ulje ? :dontknow:
SRAD:
--- Citat: koma1 - 10 Ožujak, 2010, 10:50:59 ---nekad je bilo što se ulja tiče ili broj km ili godina dana nisam u toku pa me zanima, dali, ukoliko i ne prođeš određenu kilometražu svejedno nakon godinu dana moraš mjenjat ulje ? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Da, preporučljivo je :)
aerox92:
iskreno T max mi je zakon medju maxi skuterima..kako po izgledu a ja msm i po voznim osobinama! vozio sam ga 2x a 1000x sam se vozio kao suvozac (komsija ima tmax) :) sjedo sam i jednom na gp800..ona je dosta brza al nije to to :) meni licno je Tmax bolji od gp800..a burgmana i hondu nisam wozio al mi je igled katastrofa..no ukusi su razliciti ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju