Ostalo > Chat house

ninđa kornjače CHAT

<< < (40/56) > >>

vjeko86:

--- Citat: veka84sb - 25 Ožujak, 2010, 08:02:18 ---E sto imam srece ! Ocito onaj vjekin virus -lezajevi -semerinzi-radilica problemi je uhvatio i moj skuter ! Prozvizdao mi lezaj u lijevom bloku! cuje se onako pravo muski ,kao da je high end , glasniji je od ZX-a ! Skinem vario i imam sta vidjeti radilica nema lufta ,okrenem 1/4kruga ,radilica ima preko 1mm lufta!

Jel zna tko od kornjaca  kome da nosim radilicu na blansiranje ,a da to obavi onako kako treba i koliko para?

--- Kraj citata ---

jedini koji ti može pomoći je naš dragi trxi-trkulja, naravno ako mu naočale još uvijek stoje na kuhinjskim gumicama za zimnicu :laughing9:,js mislim da on i to radi
trebao si prije javiti da ti je otišlo, da ja dođem poslušati simptome prolupalog ležaja,aaaaaaaaaaa
sretno

Pupo:
Jel se pripremate za NG meet?  :)

doritos:
mislim da se oni pripremaju za bezanje u sahtove i u podzemne kanale.... :toothy12:

veka84sb:

--- Citat: vjeko86 - 25 Ožujak, 2010, 10:22:23 ---jedini koji ti može pomoći je naš dragi trxi-trkulja, naravno ako mu naočale još uvijek stoje na kuhinjskim gumicama za zimnicu :laughing9:,js mislim da on i to radi
trebao si prije javiti da ti je otišlo, da ja dođem poslušati simptome prolupalog ležaja,aaaaaaaaaaa
sretno

--- Kraj citata ---

ah... zadnji puta mi je balansirao radilicu tomosa, jos sam pod dojmovima  :trespaf:
Zvuk  :icon_scratch:  ... nabavi zvizdaljku i stavi na kompresor i to je taj  zvuk!  :occasion18:

CoK:
Upali SR150 i nabi gas dok je hladan...jesi? OK

to je to vristanje  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju