Ostalo > Chat house
ninđa kornjače CHAT
vjeko86:
--- Citat: veka84sb - 25 Ožujak, 2010, 08:02:18 ---E sto imam srece ! Ocito onaj vjekin virus -lezajevi -semerinzi-radilica problemi je uhvatio i moj skuter ! Prozvizdao mi lezaj u lijevom bloku! cuje se onako pravo muski ,kao da je high end , glasniji je od ZX-a ! Skinem vario i imam sta vidjeti radilica nema lufta ,okrenem 1/4kruga ,radilica ima preko 1mm lufta!
Jel zna tko od kornjaca kome da nosim radilicu na blansiranje ,a da to obavi onako kako treba i koliko para?
--- Kraj citata ---
jedini koji ti može pomoći je naš dragi trxi-trkulja, naravno ako mu naočale još uvijek stoje na kuhinjskim gumicama za zimnicu :laughing9:,js mislim da on i to radi
trebao si prije javiti da ti je otišlo, da ja dođem poslušati simptome prolupalog ležaja,aaaaaaaaaaa
sretno
Pupo:
Jel se pripremate za NG meet? :)
doritos:
mislim da se oni pripremaju za bezanje u sahtove i u podzemne kanale.... :toothy12:
veka84sb:
--- Citat: vjeko86 - 25 Ožujak, 2010, 10:22:23 ---jedini koji ti može pomoći je naš dragi trxi-trkulja, naravno ako mu naočale još uvijek stoje na kuhinjskim gumicama za zimnicu :laughing9:,js mislim da on i to radi
trebao si prije javiti da ti je otišlo, da ja dođem poslušati simptome prolupalog ležaja,aaaaaaaaaaa
sretno
--- Kraj citata ---
ah... zadnji puta mi je balansirao radilicu tomosa, jos sam pod dojmovima :trespaf:
Zvuk :icon_scratch: ... nabavi zvizdaljku i stavi na kompresor i to je taj zvuk! :occasion18:
CoK:
Upali SR150 i nabi gas dok je hladan...jesi? OK
to je to vristanje ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju