Ostalo > Chat house
ninđa kornjače CHAT
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: doc-sr150 - 08 Ožujak, 2010, 03:49:20 ---OP OP... :harmonika: :dobrodosli: :dobrodosli: :dobrodosli:
evo sve četri ninđe su dobile vlasnika samo se čeka Fic-a da prihvati ulogu štakora ili ti parca(mislim da mu neće teško past :laughing7:)
--- Kraj citata ---
hahahahahahahaahaaaaa FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC jesi gotov???????????
i ja bih se učlanio u teenage mutant club al malo ste zakasnili,jer ja od 2010. više nisam teenager...sad sam mlađi adolescent...možda bi se još mogao isfurat pod april o neal......
a debeli teky može bit bebop ili rocksteady :laughing7:
kiza: "debeli teky aj ga malo propleši!"
teky: "ti ja malo mame?"
fic:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 11 Ožujak, 2010, 15:59:48 ---
hahahahahahahaahaaaaa FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC jesi gotov???????????
i ja bih se učlanio u teenage mutant club al malo ste zakasnili,jer ja od 2010. više nisam teenager...sad sam mlađi adolescent...možda bi se još mogao isfurat pod april o neal......
a debeli teky može bit bebop ili rocksteady :laughing7:
kiza: "debeli teky aj ga malo propleši!"
teky: "ti ja malo mame?"
--- Kraj citata ---
rakitje suti ;D ;D ;D ;D
igor.sb:
--- Citat: fic - 11 Ožujak, 2010, 16:00:54 ---
rakitje suti ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
de teteac budi dobar
kiza-iz-kvarta:
a zaš bi ja bio cigan :dontknow: možda prie prosjak ispred Mcdonaldsa al ono........
najnovije vijseti iz kvarta....za one koji ne znaju....susjedi koji su se doselili 2003 u kvart (sliku njiove debele krmače od kćerke koja me ko klinca šamarala sad furam u potpisu)i koji konstantno trpe teror lupanja od kapiju,bacanja petardi u dvorište,mazanje fekalija po bravama,postavljanje vatrometa ispred kuće,crtanje penisa po prozorima i masa drugih događaja(i vrućih ljudi lol),dobio je najnoviji nastavak - franjo aka glava kuće je sinoć pao s krova dok je skidao antenu i ima teški potres mozga,polomljenu nogu i sav je u hematomima......znam da možda 90% foruma ovo nie smješno al meni je to pregutenberg :vidiga:
fic:
kiza pod hitno se trebaš prenaštelat :sad3: :sad3: :sad3: ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju