Tehnički kutak > Tehnička pitanja
PEUGEOT valjcici ( rolice )
Tino22:
Da ne otvaram bezveze novu temu pitat ću ovdje ;D:
Kad sam stavio te role od 7,5 gr. i isprobao obadva remena nešto mi nije jasno: kad sam stavio onaj novi Dayco remen i upalim skut i na leru mi se polako okreće zvono ???..a kad je gore stari remen zvono se ne okreće.. Dali je to normalno pošto je remen nov i uži od serijskog ili :dontknow:
LukyGS:
Vrti se zato što je novi remen i dobro hvata!.
Tino22:
--- Citat: LukyGS - 21 Travanj, 2010, 17:12:01 ---Vrti se zato što je novi remen i dobro hvata!.
--- Kraj citata ---
Aha.. ;D Onda sam trebao taj novi remen ostaviti gore, a ja sam mislio da to ne smije tako biti pa sam stari stavio natrag..koji sam ja bedak ;D hvala na odgovoru..idem namontirat gore novi remen :icon_thumright:
Eh da, skoro sam zaboravio.. čitao sam negdje na forumu da se prilikom stavljanja remena polutke moraju stisnuti da remen malo dublje upadne tak da ga mogu lakše navući preko bolcne..e sad mi nije jasno gdje se i na koji način stisnu te polutke?? Probao sam na sve načine ali ne kužim kako..??
LukyGS:
Stisni rukama jace polutke i remen ce ti sjest do kraja!.
Tino22:
--- Citat: LukyGS - 21 Travanj, 2010, 21:19:45 ---Stisni rukama jace polutke i remen ce ti sjest do kraja!.
--- Kraj citata ---
Aha..hvala na odgovoru.. :icon_thumright:
Zanima me još nešto: dali je ova dimenzija novog remena točna koja mora biti za Peugeot.. 17,5X765 ?? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju