Tehnički kutak > Tehnička pitanja

PEUGEOT valjcici ( rolice )

<< < (4/7) > >>

Tino22:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Ožujak, 2010, 14:55:14 ---bolje 7 nego 9, ali uzmi te, ako se bude prevrtavao oko 7.5 uzmes

--- Kraj citata ---

Neznam koje su bile tvorničke na skutu kad sam ga kupio.... prošle godine kad sam kupovao remen i rolice u Moto Bencony-u sam samo rekao marku i model skuta i čovjek je pogledao u katalog dijelova i dao mi te RMS od 9 gr.. ::)
Vjerojatno te od 9 gr. nisu dobre za skut jer ne radi kak treba..primjerice start je malo sporiji i nejde brže od 60 km/h a prije sa starim remenom i rolicama je išao normalno do 80, čak i preko 80, a sad neće brže da ga ubiješ..
Samo ostaje pitanje dali je problem u remenu ili u tim rolicama... :dontknow: :dontknow:

Ma probat ću stavit rolice od recimo 7,5 gr. pa ćemo vidjet dal će biti bolje..ako ne onda ću skut ili zapaliti ili baciti u smeće,

Daj mi još samo pojasni što to znači prevrtavanje? Čuo sam za to par puta ali neznam točno što to znači??? 

LukyGS:

--- Citat: Tino22 - 09 Ožujak, 2010, 19:42:41 ---Neznam koje su bile tvorničke na skutu kad sam ga kupio.... prošle godine kad sam kupovao remen i rolice u Moto Bencony-u sam samo rekao marku i model skuta i čovjek je pogledao u katalog dijelova i dao mi te RMS od 9 gr.. ::)
Vjerojatno te od 9 gr. nisu dobre za skut jer ne radi kak treba..primjerice start je malo sporiji i nejde brže od 60 km/h a prije sa starim remenom i rolicama je išao normalno do 80, čak i preko 80, a sad neće brže da ga ubiješ..
Samo ostaje pitanje dali je problem u remenu ili u tim rolicama... :dontknow: :dontknow:

Ma probat ću stavit rolice od recimo 7,5 gr. pa ćemo vidjet dal će biti bolje..ako ne onda ću skut ili zapaliti ili baciti u smeće,

Daj mi još samo pojasni što to znači prevrtavanje? Čuo sam za to par puta ali neznam točno što to znači??? 

--- Kraj citata ---

Stavi 7.5g malossieve rolice!.

Prevrtavanje ti znači kad su ti rolice lagane motor ti ide u velike obrtaje a nece da vuce samo se krivi,tu ti trebaju teže rolice da vuce nonstop!! :icon_thumright:

Drnda:
taj problem ti je do rolica.. tj preteske su pa se nemoze ravrtiti na okretaje koji su mu potrebni da ok ide.. stavi 7.5 gr rolice i vidjeti ces da ce ici opet oko 80, nekada i vise...

Tino22:

--- Citat: LukyGS - 09 Ožujak, 2010, 20:32:39 ---
Stavi 7.5g malossieve rolice!.

Prevrtavanje ti znači kad su ti rolice lagane motor ti ide u velike obrtaje a nece da vuce samo se krivi,tu ti trebaju teže rolice da vuce nonstop!! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala na kratkom ali jasnom objašnjenju :icon_thumright:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Ožujak, 2010, 20:34:35 ---taj problem ti je do rolica.. tj preteske su pa se nemoze ravrtiti na okretaje koji su mu potrebni da ok ide.. stavi 7.5 gr rolice i vidjeti ces da ce ici opet oko 80, nekada i vise...

--- Kraj citata ---

Tak sam i mislio da je do rolica.. sad, zašto mi je čovjek prodao od 9 gr, neznam.. valjda tak piše u njegovom katalogu :icon_biggrin:

Sad još da riješim jedan misterij. a to je remen.. dali da kad kupim te rolice stavim natrag novi remen (zamjenski, koji je koliko sam skužio uži od originalnog) ili da ostavim ovaj stari ili da kupim original novi??

LukyGS:
Kada kupiš rolice!, onda prvo isprobaj kako ce ti ic sa starim i novim užim remenom,  ako ti bude bolje iša sa starim seriskim onda naruci novi ali do tada nemoj kupoati prvo isprobaj!!. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju