Tehnički kutak > Blokade
Speedfight problem.....
speed:
--- Citat: pitaNS - 09 Kolovoz, 2007, 21:15:22 ---nisam stigao danas, sutra ću. znači misliš da je zagušen???
--- Kraj citata ---
gle probaj ga ocistit pa vidi,ja mislim da je 100% do njega,usput vidi dal ima kakav lim kod prirubnice ili filtera zraka,ne bi trebao bit,javi kad to rijesis
iron-xxx:
hmmmm...cek pa jel u tebe verzija jetforca sa elektronskim ubrizgavanjem goriva ako jes onda ce te uvijek jebati.....ocisti karb. i pogledaj svjecicu,....pozzzZZZzzzZZZ :laughing11:
pitaNS:
nije elektronsko brizganje, karb je...idem sad da očistim sve :laughing6:
pitaNS:
evo upravo sam očistio i karb i svećicu, malo sam štelovao i vazduh i radi normalno..nema naglog gubitka snage i takvih sr..nja!
samo što mi se čini da je sad malo slabiji u startu nego kad sam imao blokadu na variomatu??? i ide oko 70-75 kmh
šta predlažeš speed, ili je to to i ne mogu više očekivati kad je sve serijski ili mogu???
šta bi dobio izbijanjem katalizatora iz spuha i gde se nalazi:
evo slike
u gornjem ili donjem loncu?? :icon_scratch:
http://img230.imageshack.us/img230/5827/auspuhra7.jpg
speed:
--- Citat: pitaNS - 10 Kolovoz, 2007, 17:10:41 ---evo upravo sam očistio i karb i svećicu, malo sam štelovao i vazduh i radi normalno..nema naglog gubitka snage i takvih sr..nja!
samo što mi se čini da je sad malo slabiji u startu nego kad sam imao blokadu na variomatu??? i ide oko 70-75 kmh
šta predlažeš speed, ili je to to i ne mogu više očekivati kad je sve serijski ili mogu???
šta bi dobio izbijanjem katalizatora iz spuha i gde se nalazi:
evo slike
u gornjem ili donjem loncu?? :icon_scratch:
http://img230.imageshack.us/img230/5827/auspuhra7.jpg
--- Kraj citata ---
normalno da je slabiji u startu,al to se da sredit stavljanjem tvrdjih fedre na kvacilo,ic ce i on preko 75 km/h samo trebas zagrijat prijenos,znaci voznjica oko 10-tak km,izbijanjem katalizatora dobio bi malo dublji zvuk i znatno protocniji auspuh na full gasu sta bi ti se i malo odrazilo na kranjoj brzini i ubrzanju,ovuda moras rezat spuh,al rezi po varovima da ga mozes natrag zavarit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju