Tehnički kutak > Blokade
Speedfight problem.....
iron-xxx:
blokade nisu skinute ali otkad san to skrati sa ide 63 km/h....a moracu i skinuti onaj lim sa variomata a i auspuh cu rijesiti !!!! :angry7:
Punisher:
--- Citat: iron-xxx - 30 Srpanj, 2007, 14:22:29 ---blokade nisu skinute ali otkad san to skrati sa ide 63 km/h....a moracu i skinuti onaj lim sa variomata a i auspuh cu rijesiti !!!! :angry7:
--- Kraj citata ---
Samo trebaš skinuti lim s variomata i riješiti auspuh, onaj dio nisi trebao skratiti, tj. ono se uopće ne radi...
igor.sb:
--- Citat: iron-xxx - 30 Srpanj, 2007, 14:22:29 ---blokade nisu skinute ali otkad san to skrati sa ide 63 km/h....a moracu i skinuti onaj lim sa variomata a i auspuh cu rijesiti !!!! :angry7:
--- Kraj citata ---
biser
al nije mi jasno, odakle ti samo takve ideje, + jos imas obadvije blokade koje nisi skinuo...lol
iron-xxx:
evo ljudi skinuo sam pravu blokadu sa variomata i skuter sad ide fascinantnih 80 km/h ali jos me zeza ono kad krecem..i jos da mi je auspuh rijesit.... :toothy12:
speed:
samo skini onaj lim sa variomata i motor ce tii ic 80,a kad skines sa auspuha neces puno dobit,jedino sta dobijes skidanjem blokade na spuh je manje zagrijavanje motora,onaj bolcin moras kupit odmah novi jer bi ti mogao remen puknut
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju