Ostalo > Motocikli
keeway speed 150--mišljenje?
_r0bi_:
--- Citat: speedfight 2 - 07 Ožujak, 2010, 15:44:20 ---ni meni se ne svida ni malo ni izgled ni nista,kopije yamahe ybr...
--- Kraj citata ---
.....potpis....pokusaj kopije ybr-a,ali po meni neuspjesan..... :laughing7:
.....ali ako se tebi svida....cuj svako sebi bira...tak da :icon_thumright:
salej600:
ima ih kod nas par komada i za sada idu bez problema iako ih lome nemilo. Isto ti je ko ybr 125, a i ona se pravi u Kini pa su se svi na njima navozali. Potrošnja malo jača od 2,5l, nikakvih kvarova za sada, ali mjereno ne ide 100
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Ožujak, 2010, 17:56:40 ---ima ih kod nas par komada i za sada idu bez problema iako ih lome nemilo. Isto ti je ko ybr 125, a i ona se pravi u Kini pa su se svi na njima navozali. Potrošnja malo jača od 2,5l, nikakvih kvarova za sada, ali mjereno ne ide 100
--- Kraj citata ---
.....2,5 litre jao da je meni taka potrosnja...... :sad1:
.....ako Sale kaze da valja....i da je to sve isto....kolega kupuj...... :laughing3:
salej600:
jedan majstor kod nas to kupio polovno i isti dan odletio na more. Mi bacili okladu dokle će stići, a on ne da je otišao već se i vratio za par dana. Nemoš vjerovat, al istina. Oko 55o km u jednom smjeru. Ako možeš prebolit taj izgled nećeš požaliti :toothy10:
libje:
--- Citat: salej600 - 07 Ožujak, 2010, 17:56:40 ---ima ih kod nas par komada i za sada idu bez problema iako ih lome nemilo. Isto ti je ko ybr 125, a i ona se pravi u Kini pa su se svi na njima navozali. Potrošnja malo jača od 2,5l, nikakvih kvarova za sada, ali mjereno ne ide 100
--- Kraj citata ---
koliko ide?
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju