Ostalo > Motocikli

keeway speed 150--mišljenje?

<< < (4/5) > >>

kristijanSR70:
meni je ruzan kao i ybr 125 zbog ovih zadnjih amortizera, i tako toga, ali ybr 250 bi volio imat

libje:
ma nezz...cijena im je tu negdje...je da je ovaj quingqi jači i više ga hvale u ovom testu, ali nekako mi je razumnije uzet keewaya baš zbog ovog servisa u blizini (ako nešto ode nek se oni misle sa njim! :glasses9:)--a nisam baš vidio da se prodaju dijelovi za quingqi...

imali netko s ISKUSTVOM da kaže nešto više o keewayu? :icon_scratch: :icon_scratch:

sanatorium:

--- Citat: libje - 08 Ožujak, 2010, 18:03:53 ---ma nezz...cijena im je tu negdje...je da je ovaj quingqi jači i više ga hvale u ovom testu, ali nekako mi je razumnije uzet keewaya baš zbog ovog servisa u blizini (ako nešto ode nek se oni misle sa njim! :glasses9:)--a nisam baš vidio da se prodaju dijelovi za quingqi...

imali netko s ISKUSTVOM da kaže nešto više o keewayu? :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ma quingqi ima masina koa svaki cineski motor od 200cc vazdusno hladenje i kod nas u makdenoniju je lako naci delove a sad koko stoje stvari u hr neznam ali mislim da kod vas ima puno veci i izbora djelova

libje:
da budem iskren nikad prije za tu marku nisam čuo., pa tako ni za prodaju dijelova za njuh, a keeweya stvarno ima dosta kod nas....e sad..neko ih hvali, kao malo troše, traju t tako to,,,a neki pak govore kako je to smeće i sl.....KOME VJEROVATI? :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

cvele60:
http://www.rg-motors.hr/kontakt.htm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju