Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
project luna vision 2
tony19732:
....novi san na forumu i pitao bih vas sto vi mislite o ovom sto zelim napraviti od svoej lune....
znaci...iman lunu vision 2 i ne ide tako lose oko 75 km/h al me stalno zaj.aje neki k....pa san odlucija skupit pare i kupit masinu od skippera 150 2t(stari skiper) ili od sr 150...(ja mislin da su te dvi masine iste al nisan siguran)... i stavija bi ju na lunu...znan da ima komplikacija dosta al sve se da srediti :laughing1: ..pa me zanima vase misljenje sto mislite o tome sto bi sve triba napravit i najvise sto me muci je stuja na motoru... ??? hvala.
mario_f15:
tema ti je na krivom mjestu
bilo bi to super...sve se da rijesit
imas par projekata takvih.... npr.:aerox sa masinom od sp180... :icon_thumright:
morao bi druge nosace pravit...za masinu..ma svasta nesta...
tony19732:
--- Citat: mario_f15 - 07 Ožujak, 2010, 00:15:21 ---tema ti je na krivom mjestu
bilo bi to super...sve se da rijesit
imas par projekata takvih.... npr.:aerox sa masinom od sp180... :icon_thumright:
morao bi druge nosace pravit...za masinu..ma svasta nesta...
--- Kraj citata ---
da znam vidija san...samo me zanima ako neko ima ideju za nosac i ako ko zna sta sa strujon˙(od po nepase sigurno..jos do lune :toothy10: ) pa ako ko zna nek kaze
mario_f15:
evo nosac ti decko napravi
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,28260.0.html
struju i to sve kupis sa masinom :icon_thumright:
luna500rr:
SR 150 ti ide preko 100, luna sa +80 po satu treba dosta vremena da stane, a kineske gume su glupo izljevane pa ti je 1:50 sansa da ti je tocak izbalansiran, pa preko 80 kao da vozis traktor a ne skuter...
Dakle treba ti: komplet masina + zadnji tocak + spuh + struja + vilice, tocak, brenza i trokut, netko tko ce ti ugradit takav trokut u lunu...
Ili otprilike ako ces stavljati to na lunu prvo kupi polovnog slupanog skipera ili sr 150, jer ti je inace cifra dosta preko 500e :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju