Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner SP180 by Kemo
duje87:
ubilo mi je kompjuter ovo,majko mila,ako su van tolike slike,nemoj te ih vako stavljat nego u thumbove..a nemogu virovat da nijedan moderator to nije ispravia,nego se slike od po 1,5mb ostavlkjaju tu,10 min mi je bloka vili laptop
na kraju san isa s guston pogledat slike,sad za k**ra* i nisan nista vidia
Kemo:
Hvala na pozitivnim komentarima hehe sto se tice max brzine nisam siguran, kupio sam ga pred kraj sezone pa ga nisam uspio isprobati do kraja. Najbrze sam ga vozio oko 135 po njegovom satu, ali imam osjecaj da moze jos...
a sto se tice slika, jbga znam da su slike prevelike, ali nisam znao kako cu drugacije staviti...
duje87:
--- Citat: Kemo - 08 Ožujak, 2010, 17:17:39 ---Hvala na pozitivnim komentarima hehe sto se tice max brzine nisam siguran, kupio sam ga pred kraj sezone pa ga nisam uspio isprobati do kraja. Najbrze sam ga vozio oko 135 po njegovom satu, ali imam osjecaj da moze jos...
a sto se tice slika, jbga znam da su slike prevelike, ali nisam znao kako cu drugacije staviti...
--- Kraj citata ---
sad je odlicno,iako je ako su veliike slike(a ne kazen da je to nimalo lose,dapace= onda je najbolje stavit u thumbove tako da vidis prije slike velicinu i sta je na slici da znas oces otvarat i onda je brz forum i otvoris sliku koju zelis i kad zelis :icon_thumright:
inace jako mi se svidja ovo kad se kupuju novi dijelovi pa to sve lagano na stol dio po dio otvarat iz kutijica uff :D
dalmatinac00:
Zanima me samo dali se može kupiti cili set ovih šarafa šta si stavija na slikama, i ako može, reci di, kako naručiti, e isto to i za prednji far. Inače skut. izgleda jaaako uredno :toothy9: :laughing6: :headbang:
Zack04:
lijep sp, al moj je bolji :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju