Tehnički kutak > Garaža

Keeway F-Act Najljepsi u gradu

<< < (12/15) > >>

BoLT3K:

--- Citat: MaXoVaC - 08 Ožujak, 2010, 23:12:15 ---100%  :)

--- Kraj citata ---
Pa da, vase klasicne price..
Ali postujem  :icon_thumright:

b_l_a_c_k:

--- Citat: MaXoVaC - 08 Ožujak, 2010, 23:12:15 ---100%  :)

--- Kraj citata ---

ko ti brani..  :dontknow:

PanTheR_oo7:

--- Citat: rakitje00 - 08 Ožujak, 2010, 22:24:54 ---daj bokte ne seri...taj top an tom kinezu se takk zgrije da si moš ispeč jaje na njemu..znam sam!!!

--- Kraj citata ---

--- Citat: BoLT3K - 08 Ožujak, 2010, 22:28:27 ---I u mene se dosta zagrije, zato sam i pitao, posto neznam da ima plavi sprej za velike temp.

--- Kraj citata ---

Ljudi skuter vozi moji stari, eh posto je covjek u godinama, njemu nije do divljanja, nego se covjek malo provoza,dna poso na kafu...itd, tako da mi TOP nikada nije bio usijan, niti mi je kad spadala farba s njega!

Ljetos sam na Runneru farbo spuh sa RenCo sprejem (pise da je otporan na 300 stepeni) i sutra dan dok sam se vozo, mislio sam da se zapalio, jer je toliko smrdilo i dimilo, lak je izgorio i nestao kao da sam ga premazo jestivim uljem... a ne moguce da se serijala spuh grije do 300 stepeni!

kingSLADJAN:
Nista od ovog keeway-a necu ga uzimat ( driblam ljude uokolo )

Nasao sam gilericu sp 50 staru strojcina pa cu to uzima za nekih 1600 :) postavim slike kasnije do tada ova tema LOCK

KEEWAY:
motor je odlican, bas mi se svidja.  :icon_thumright: i ja imam ovakvog samo ima drugačiju prednju masku.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju