Tehnički kutak > Garaža
Keeway F-Act Najljepsi u gradu
wonderkid:
--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 16:04:42 ---ne , al sad bez zajbancije...
jel oces mjenjat samnom, sve novo na skuteru, imam i muziku pod sicem, blaupunkt zvucnici, pioneer cd changer, pojacalo kenwood od dvista watta, udara i kolje po cijelom susjedstvu, sve novo hromirano i led diode iz njemacke na cijelom stroju...fakat mi se svidja taj tvoj kijvej cing cong -tao min mindja kornjaca, bas je fensy, ono jeben i komadi brijem sam tak padaju na njega pa bih se mjenjao s tobom, ak oces uz nadoplatu moju, kaj got oces... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja fkt nevidim sto fali skutu,ova kombinacija boje je dosta dobra a ako ide upola ovako kako je sreden styling onda super
BoLT3K:
Bokte fusera :redface:
Da znate sta valja kiwija bi vozili ko ja :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Meni se boja svidja.
Ne svidja mi se onaj ofarbani lajtung i klijesta (zbog boje). I ne svidja mi se onaj kvazi bad look, jer je mogao biti dosta bolje odradjen.
I zanima me gdje ste nasli onu plavu boju za visoke temperature sto je na silenceru.
:hello:
kingSLADJAN:
--- Citat: doritos - 08 Ožujak, 2010, 16:04:42 ---ne , al sad bez zajbancije...
jel oces mjenjat samnom, sve novo na skuteru, imam i muziku pod sicem, blaupunkt zvucnici, pioneer cd changer, pojacalo kenwood od dvista watta, udara i kolje po cijelom susjedstvu, sve novo hromirano i led diode iz njemacke na cijelom stroju...fakat mi se svidja taj tvoj kijvej cing cong -tao min mindja kornjaca, bas je fensy, ono jeben i komadi brijem sam tak padaju na njega pa bih se mjenjao s tobom, ak oces uz nadoplatu moju, kaj got oces... :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Cekaj da prvo kupim ja pa onda cemo vidjt
mario_f15:
mjenjao bi ti sa svakim kad bi ti dovezo pravi skuter....to samo pricas....
pogledaj kaki skutera ima...
mozes falit koliko oces kinez je i to mu sve govori.... :toothy12:
doritos:
:icon_thumright:
moze oabavezno mi javi!! :icon_thumright: :icon_thumright:
mario: naj srat, vidis da pokusavam kijveja nabaviti panglu jean! :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju