Tehnički kutak > Tehnička pitanja
klijesta dvoklipna runner 50
grbi128:
--- Citat: Chupsy - 05 Ožujak, 2010, 18:17:00 ---razlika je u onim čašicama dole, a i skiper bi prije imao vilice od starog spa nego od 50cc
--- Kraj citata ---
jeli to znaci da mi nemogu klijesta od novog runnera?
edit: evo odlucio sam se za ovu opciju samo neznam oce li to pasat sve..(ove zaokruzene dijelove vec imam,kao i klijesta)
slika: jeli se mogu ta dva dijela samo zamijenit(sa obadvije strane),i stavit onda klijesta?
R@kija:
DA SE TO ZAMJENIT AL KAJ CES TO MJENJAT PA MORA PASAT NEK TI NEKO SA FORUMA KO IMA NOVOG RUNNERA IZMEJRI TRAZMAK..NA NOVOM RUNNERU SU I AN SP,VX,VXR ISTA KLJESTA NAPRED!
sry za caps
grbi128:
--- Citat: rakitje00 - 05 Ožujak, 2010, 21:31:03 ---DA SE TO ZAMJENIT AL KAJ CES TO MJENJAT PA MORA PASAT NEK TI NEKO SA FORUMA KO IMA NOVOG RUNNERA IZMEJRI TRAZMAK..NA NOVOM RUNNERU SU I AN SP,VX,VXR ISTA KLJESTA NAPRED!
sry za caps
--- Kraj citata ---
mjerio ja maloprije..veci je razmak rupa na runneru...sutra cu dobit klijesta i ova dva dijela sto idu na dno vilice(samo se onaj jedan saraf dole odvida,skinem ovaj sa nrga,nabacim od runnera i zavidam saraf) -barem je meni ovako u glavi..
R@kija:
neznam...pitaj coka ja nisam nikad te vilice raskapo!
grbi128:
--- Citat: rakitje00 - 05 Ožujak, 2010, 21:41:16 ---neznam...pitaj coka ja nisam nikad te vilice raskapo!
--- Kraj citata ---
evo valjda ce vidit ovu temu...cok jesi tu? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju