Tehnički kutak > Tehnička pitanja
tko zna puniti amortizere-HITNO!!!!!
3alfa3:
--- Citat: munja - 04 Ožujak, 2010, 19:00:04 ---ok ok vilice(štapove) jel može tak
--- Kraj citata ---
Pitanje je sto tebi treba. reparacija vilice koja je "zahirila" ili popravak u sudaru ostecene vilice.
U prvom slucaju si mozes (ako znas) sam pomoci za 1---200kn, ali u drugom - bolje kupi polovnu ispravnu
munja:
--- Citat: 3alfa3 - 04 Ožujak, 2010, 19:03:06 ---Pitanje je sto tebi treba. reparacija vilice koja je "zahirila" ili popravak u sudaru ostecene vilice.
U prvom slucaju si mozes (ako znas) sam pomoci za 1---200kn, ali u drugom - bolje kupi polovnu ispravnu
--- Kraj citata ---
jednostavno iscurilo mi je ulje vidio sam šta je vjeko napisao ali muči me taj šaraf u sredini nemrem ga izvaditi van samo se vrti i to je to
Laki:
evo ja cu ti ih reparirat za 400kn sa mojim materijalom, ti samo plati postarine
probaj s kompresorom odrvrnit taj imbus, ako to s njim neuspijes, onda moras nekako zalkorat teleskop( oaj sjajni dio) da se neokrece da bi mogao odvrnut
munja:
ja teleskop primim sa rukom i on stoji ne vrti se ali se šaraf vrti stalno ne kužim u čem je fora
fic:
jesi probao samo nekako izvuc taj saraf... ili je saraf ili navoj... nema drugog ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju