Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia SR 150 filter zraka
fic:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 04 Ožujak, 2010, 18:38:47 ---dobro oko, bravo :icon_thumright: tocno si primjetio , veliki sic nije sa sr150 !
--- Kraj citata ---
:glasses9:
a da iskreno kazem i plastika volana mi je nekako cuda... nekako mi ta boja nikako ne pase uz motor :dontknow:
[SB]Replica 180:
--- Citat: fic - 04 Ožujak, 2010, 18:42:43 --- :glasses9:
a da iskreno kazem i plastika volana mi je nekako cuda... nekako mi ta boja nikako ne pase uz motor :dontknow:
--- Kraj citata ---
to je jedno serijsko na motoru od plastika , srebrna kao kod igora :hello:
fic:
pa dobro to znam al ocu rec da ne pase uz boje motora.... znaci nije kupljen komplet plastika skroz....
[SB]Replica 180:
--- Citat: fic - 04 Ožujak, 2010, 19:21:18 ---pa dobro to znam al ocu rec da ne pase uz boje motora.... znaci nije kupljen komplet plastika skroz....
--- Kraj citata ---
da je stavljen plsatika volana od 50ccm , ne bi se mogao staviti prekidac za dugo svjetlo :nono:
Roland:
Ma plastike su premještene sa sr50 kao i vjerovatno veliki sic,ali ovdje ja govorim o air box-u tj. umetku-filteru.Ja sam skuter kupio takav,prijašnji vlasnik je ogrebao malo plastike(vidio sam te plastike pa znam o čemu pričam) pa je sve kompletno promjenio osim te na volanu i one plastike odispod.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju