Općenito > Generalno o skuterima

BT125T-3A2 Baotian, utisci

<< < (2/4) > >>

legi:
Kad napraviš nešto kilometara, napiši malo detaljnije iskustva, bilo bi zanimljivo. Ovako po slici izgleda lijepo.., vuče na neke model, ali koji ne vuče  ;D..

gotoo86:
evo ovako, presao sam nesto vise od 600 km sa njim jos malo na prvi serivs, al do sad sam u potpunosti zadovoljan, imao sam manji problem cim sam ga kupio, dobio sam uz njega pokvaren akumulator al to su mi odmah zamjenuli cim sam primjetio. motor ide odlicno, vrlo dobro ubrzava, a masimalna brzina koju sam ja postigao je 105 km/h... potrosnja mu se krece od 3 do 4 litre na 100km. isao sam sa njim i na relaciju od 90km u komadu i nazad 90km prezivjeo je i to... tako da, za sad sam zadovoljan..... u stvari jedina zamjerka na motor jeste alarm, pisti ko lud...ebemu sve pisti 3 puta kad ugasis motor, pisiti ako ostavis kljuceve, pisti kad zakljucavas i kad otkljucavas.. to me stvarno nervira :) al nije strasno

eladio:
iskljuci alarm (i zbog akumulatora)

i pomalo jos razradi motor, jos nema ni soma vec mu trazis granice  :icon_biggrin:

gotoo86:
rado bih ga isklucio da znam kako, cekam taj prvi serivs pa cu im eci da ga iskljuce... al ako nije nesto komplikovano slobodno me uputite :D

o ovom se uredjaju radi, i koliko vidim moze se tu iskljuciti zvuk

http://www.steel-mate.com/product.php?pid=597486&lang=enus&cid=75716&product=Remote_engine_start,_for_KTM_motorcycle

pixa.93:
znaci za te novce cistsoldan gradski motor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju