Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto 21 problem

<< < (15/17) > >>

oliver:
ok nisam shvatio na sta mislis pa zato tako sam ti pisao i nemora da se pravis tako pametan ako znas nesto pisi daj mislejne a ne da trazis pravopisne greske nismo mi ovde na forumu kao na testom po pravopis

igor.sb:
jesam ti reko, vec 20x sam ti reko da nastelas prijenos

ako ima rupa lakse role, il tvrđi centralni, najlakse pitat 20x jedno te isto

oliver:
ok stelacu prenos ali jedno me buni to sto na pola turazom mi trokira trtrtrtrtr...... ali prije je trokirao na 1/3 i spustio sam iglu skroz do dole digao sam seger na vrhu i prestao e da trokira na 1/3 ali sada na pola turaza ali vise nemogu da spustim iglu i neznam sta da radim dali igla ne cini dali dizna je golema pomozite igla je w16 a glavna dizna je 90 sa glivom malossi e5

crna strela:
stavi si w7 iglu i bolje ces moc stelati...w16 je malo problematicna, bar je mani tako bilo...metnuo sam w7 i sve je lakse bilo... ai 5 puta je lakse stelati na ser airbox i motor ce ti isto ljepo ici...vudum da imas base kit+ser aibrox = mila majka...gljive vriste, motor nesto bolje ide i trosi za litru vise...a i teze se stela sa gljivom skut...

wonderkid:

--- Citat: crna strela - 29 Kolovoz, 2010, 11:09:11 ---stavi si w7 iglu i bolje ces moc stelati...w16 je malo problematicna, bar je mani tako bilo...metnuo sam w7 i sve je lakse bilo... ai 5 puta je lakse stelati na ser airbox i motor ce ti isto ljepo ici...vudum da imas base kit+ser aibrox = mila majka...gljive vriste, motor nesto bolje ide i trosi za litru vise...a i teze se stela sa gljivom skut...

--- Kraj citata ---
kaj ti vidis,pa zar nevidis da je covjek napisao da ima diznu 90 s gljivom u prijasnjem postu ;D ;D ak ti trokira na pola gasa probaj sa 2 broja manjom diznom iako mislim da nebi s diznom rjesio problem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju