Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner SP "usis-lamelice"

(1/2) > >>

PanTheR_oo7:
Da li ima veze kako se okrenu lamelice na usisu? S jedne strane (gore kod sarafa) je cosak "kao odsjecen"?  Strana gdije pise Malossi jel svejedno dal ce biti s vanjske ili unutrasnje strane?

I dal cu ista postici ako odsjecem onu srednju pregradu usisa?

Ovo su karbonitne lamelice, hoce li biti kakvih problema u kombinaciji  sa  malossi sportom+dell 17+yasuni???

HVALA UNAPRIJED!!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

mario_f15:
mislim da nije bitno kako ide koja strana
karbonitne su losije....trebao si uzet karbonske  :icon_thumright:
sad nemozes odsjec pregradu jer su ove lamelice za usis sa pregradom :)

dhorvat:
Naravno da je bitno kako se okrenu. Kad ih koristiš sa jedne strane i malo se "popigaju" s vremenom, onda ih moraš okrenuti na drugu stranu   :dontknow:

:icon_biggrin:

PanTheR_oo7:

--- Citat: mario_f15 - 04 Ožujak, 2010, 01:03:41 ---karbonitne su losije....trebao si uzet karbonske  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jbga jedan forumas me malo zaj#bo :) a ja kasno vidio :)
Hocu li imati problema sa ovim karbonit? Da vratim serijske (izgledaju vrlo dobro-6 hilj km)?

--- Citat: mario_f15 - 04 Ožujak, 2010, 01:03:41 ---sad nemozes odsjec pregradu jer su ove lamelice za usis sa pregradom :)

--- Kraj citata ---

a da li mi znas objasnit sta bi dobio time ako odsjecem pregradu i  nadjem lamelice za usis "bez pregrade"?

zL!Ko:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 04 Ožujak, 2010, 10:35:32 ---jbga jedan forumas me malo zaj#bo :) a ja kasno vidio :)
Hocu li imati problema sa ovim karbonit? Da vratim serijske (izgledaju vrlo dobro-6 hilj km)?

a da li mi znas objasnit sta bi dobio time ako odsjecem pregradu i  nadjem lamelice za usis "bez pregrade"?

--- Kraj citata ---

eo tu ti je pojasnjeno sta dobijes kad odrezes pregrade. Al onda nemozes kupit lamelice za takav nego kupis plocicu od karbona, bas za to i rezes po mjeri...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,26626.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju