Tehnički kutak > Tuning skutera
2T ulje na 4T
DUBrawa:
Ovako ljudi imam neku bjesnu mutavu ideju hahahaha. Buduči da mi skuter troši ulje a 4t je ko šta znate dali bi ja mogo sipat ajmo onako za primjer reč TTS :icon_biggrin: :icon_biggrin: . Šta bi bilo dal bi njega trošio i dal bi sj#bo motor ili bi bilo možda bolje nego sa običnim pošto imam ris na cilindru i troši mi ga :icon_biggrin: . Ja mislim da je to preglupo pitanje i da b se motor razletio ni sek nakon toga a me zanimaju vaša mišljenja :laughing3: :laughing3: :laughing3:
Mr J:
razlika je u viskozitetu ulja...
2t ulja izgaraju bolje od 4t ulja...
nemozes to usporedjivati...
ivanm:
ne, ak nemaš para sipaj deltu 5..
DUBrawa:
ma kupujem castrol GTX 40 kn litra i traji mi jako jako dugo negoo ono samo sam pito. Dal možda dobijem nešto ili sl. :icon_biggrin:
..::IVKULJA::..:
to nikako!!!!!!!al se meni nest slicno dogodilo sa 2T uljem neki dan...bili u vk na motorijadi,malo cugali,sjetim se ja da mi treba ulje i odem u neku trgovinu gdje je jeftinije nego kod nas,e sad uvjek sam uzimao motul fullsintetik,a kako sam bio po gasom vidio sam to ulje i pise 2T 100% sint..reko de naplati ovo i kad sam nasuo skuzim da na kutiji pise DIRECT INJECTION.omfg al sva sreca da iza pise da moze i za karb verziju...et greske se znaju desiti :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju