Tehnički kutak > Tuning skutera

Najbolji auspuh za malossi sport?

<< < (12/13) > >>

doritos:
lol

12X BANN

hahahah :toothy12:

dino gp1:
Dobro nećemo sada pretjerivati, bilo bi dosta spamma :redface:
Što se tiče teme moj glas ide nardu tj. shotu, na replici (koja nije puno jača od sporta) sam imao i mhr replica spuh (koji je nešto jači od zx-a) i shota i razlika je ogromna :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: dino gp1 - 10 Ožujak, 2010, 15:02:20 ---Dobro nećemo sada pretjerivati, bilo bi dosta spamma :redface:
Što se tiče teme moj glas ide nardu tj. shotu, na replici (koja nije puno jača od sporta) sam imao i mhr replica spuh (koji je nešto jači od zx-a) i shota i razlika je ogromna :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
to ja cjelo vrijeme pričam, a replica ima dosta niske timminge još da se preradi za obrtaje narda onda bi baš ono bila ogromna razlika

avule:

--- Citat: igor.sb - 10 Ožujak, 2010, 13:19:10 ---vec sam ti reko da imas 2 g prelagane rolice kaki 4g covjece

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,30302.msg459234.html#msg459234

--- Kraj citata ---

Ok sta se ljutis zanima me razmisljanja i drugih. I zanima me sta bi jos triba prominit? Koje federe da stavim sada je bijeli malosijev centralni a na kumplugu ja mislim isto bijel.
Hvala unaprid!

doritos:

--- Citat: avule - 10 Ožujak, 2010, 15:11:46 ---Ok sta se ljutis zanima me razmisljanja i drugih. I zanima me sta bi jos triba prominit? Koje federe da stavim sada je bijeli malosijev centralni a na kumplugu ja mislim isto bijel.
Hvala unaprid!

--- Kraj citata ---

zute federe kuplunfa imozda ili bijeli ostavis ili zuti tranu i to bi to bilo...a rolice oko 5.1 ili 5.5 grama...trebas se s time malo pozabaviti da vidis koje ti bolje pasu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju