Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 2000. godiste, što pregledati da ne zariba?
maarko007:
runner 2000 godiste,pitaj isusa kad je radena generalka,na njemu trenutno multivar i zx,sta bi trebaoi prekontrolirat i kako da mi ne zariba masinerija...
Edit by mod: Za ubuduće... da počnemo i sa tim pravilom. :angry7:
--- Citat: ---Otvaranje teme
Naslov teme
* Naslov teme mora sadržavati bit teme i biti potpuno razumljiv slučajnom promatraču o čemu bi se u temi moglo raditi.
Otvaranje teme
* Post kojim se otvara tema (a i općenito) mora biti kvalitetno napisan, argumentiran, jasno odvojiti vlastito mišljenje od eventualnog citata.
* Ukoliko se neki tekst citira, treba se navesti izvor i link ukoliko postoji.
* Početni post ne može u sebi sadržavati provokaciju.
* Nekvalitetno otvorene teme biti će moderirane.
--- Kraj citata ---
marko_AeRoX:
--- Citat: maarko007 - 03 Ožujak, 2010, 17:21:15 ---runner 2000 godiste,pitaj isusa kad je radena generalka,na njemu trenutno multivar i zx,sta bi trebaoi prekontrolirat i kako da mi ne zariba masinerija...
--- Kraj citata ---
koja je kilometraza? i zakaj bi trebala biti rađena generalka?
maarko007:
kad ti kazem kolka je kilometraza bit ce ti jasnije...... 28000 ;D
mal me frka da mi ne zariba jer nemam milijune eura i svaka lipica mi bitna pa sad ak mi zariba trebat ce mi 10 godina dok pokupujem nove dijelove... :sad1: :toothy3:
R@kija:
ako je radilica i cilindar i klip dobri...
zamjeni lezajeve semeringe(i vodene takoder),brtve,karike,remen uljne,rolice,remen,federe ulje u getribi,antifriz,počistiš frgu novi filter zraka...
to ti je neka polugeneralka
maarko007:
--- Citat: rakitje00 - 03 Ožujak, 2010, 17:38:28 ---ako je radilica i cilindar i klip dobri...
zamjeni lezajeve semeringe(i vodene takoder),brtve,karike,remen uljne,rolice,remen,federe ulje u getribi,antifriz,počistiš frgu novi filter zraka...
to ti je neka polugeneralka
--- Kraj citata ---
ima ko jeftiniji nacin?? xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju