Tehnički kutak > Tuning skutera

kako smanjit potrosnju

<< < (10/12) > >>

ghostride666:

--- Citat: grbi128 - 05 Ožujak, 2010, 00:22:48 ---digni limic,stavi diznu 64...rolice 6,1g....(red sponge i kevlar remen stavi ako imas para)  :hello: po neznam koji put...ovo treba stavit pod 'sticky' koliko ima pitanja vezanih za ovo ...ovo je provjerena kombinacija...

--- Kraj citata ---

hvala na odg :notworthy:, ali nisi odg za šuštu i šuštice :icon_thumright:

grbi128:

--- Citat: ghostride666 - 05 Ožujak, 2010, 01:03:24 ---hvala na odg :notworthy:, ali nisi odg za šuštu i šuštice :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

crvene sustice sto dobijes sa zx-om? ako su te..to je ok

serijski centralni neznam jeli treba mijenjat..a ako mislis mijenjat opet uzmi serijski

maarko007:

--- Citat: CoK - 05 Ožujak, 2010, 00:36:58 ---Ocito je da se ne razumijes puno u skutere,pa bi ti mozda najbolje bilo odvest skuter u servis ili nekom ko se razumije. Za tak neke pothvate trebas znati sto radis a ako nisi prije radio onda rađe ni nemoj sad kad imas problem da ne zakompliciras.

--- Kraj citata ---

u servis definitivno nevozim.....ma sam cu ja to sredit...brzo ucim.....

ghostride666:

--- Citat: grbi128 - 05 Ožujak, 2010, 01:24:00 ---crvene sustice sto dobijes sa zx-om? ako su te..to je ok

serijski centralni neznam jeli treba mijenjat..a ako mislis mijenjat opet uzmi serijski

--- Kraj citata ---

e hvala to me je zanimalo....

na tvome mjestu ja bi napravio jedan pošten servis ne znam koliko imaš km...al ak bi to napravio kako treba bi smanjio potrošnju i to pošteno

maarko007:

--- Citat: ghostride666 - 05 Ožujak, 2010, 14:33:34 ---

na tvome mjestu ja bi napravio jedan pošten servis ne znam koliko imaš km...al ak bi to napravio kako treba bi smanjio potrošnju i to pošteno

--- Kraj citata ---

ma to cu sve ja sam malo po malo...pozvat jednog frenda ako negdje zapne i amen... btw...28000 :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju