Tehnički kutak > Tuning skutera
kako smanjit potrosnju
maarko007:
--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2010, 22:55:51 ---Evo ovako.
Ja sam imao abnormalnu potrošnju sa ZX-om kad su bile gore serijske rolice i blokada. Motor se nije čuo, vukao se jedino na full gasu i potrošio sam tank duplo prije nego inače. Znači ako staviš 6,1 rolice, 64 diznu i izvadiš limić sa karba te staviš red sponge, potrošnja ti ni u jednom režimu rada ne bi smjela prelaziti 5 litara na 100 km, a najčešće neće niti 4 litre prelaziti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jel ima kaki posljedica od red spongea?
nrg extreme:
Ma nema nikakvih posljedica to je malo protočniji filter od serijskog ali ne puno.
U vezi kombiniranja sam mislio da samo isprobaš koji ti valjčići pašu pa kupiš tu gramažu. :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: maarko007 - 04 Ožujak, 2010, 22:59:37 ---jel ima kaki posljedica od red spongea?
--- Kraj citata ---
Posljedica? Nema. Osim što daje malo više zraka :icon_thumright:
maarko007:
--- Citat: nrg extreme - 04 Ožujak, 2010, 23:03:18 ---Ma nema nikakvih posljedica to je malo protočniji filter od serijskog ali ne puno.
U vezi kombiniranja sam mislio da samo isprobaš koji ti valjčići pašu pa kupiš tu gramažu. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nemam valjcica bas puno na izbor :/
sto se tice tvoje vece potrosnje to ti i je zato jer si imao taj limic,on ti je samo zagusivao motor....
ghostride666:
evo da ne otvaram novu temu...ovak ja imam runnera sa zxom i multivarom 6.6 i crvene šuštice i imam karb 17 i diznu 56..i ne troši mi preko 5, oko 4 i pol...zanima me kak da dobijem na živahnosti šta da promijenim dal da mjenjam serijsku šuštu jer ima 13000km...koje šuštice da stavim i da zabim veću diznu i lakše ruline
i onaj limič na koji ste mislili jer to ono između karba i filtera zraka s malim rupicama neki kao čep
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju