Tehnički kutak > Tehnička pitanja
kvacila za morini?
Iwo SR Tuono:
paše kvačilo i sa minarellija, 107mm je, samo zvono ne paše jel se ne poklapaju zupci na osovini
igor.sb:
malossi fly je krs daleko od best buya
best buy mogu biti jedna od ovih jeftinijih koje je jurca nabrojao
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,21030.0.html
za cijenu flyja kupis rms ovo ''racing'' kvacilo i zvono
Iwo SR Tuono:
ja sam fly platio 50€ ::) ne vidim zašto bi kupovao rms koji je daleko po kvaliteti od malossija. Pogledaj onaj BGM kakve lamelice ima, povraća mi se :angry7:
Bitna je kvaliteta kvačila a i da bude što lakše i masa po njemu što bolje raspoređena, a smatram da fly se dokazao na svim agregatima i po kvaliteti,trajnost i performansama. I radije dam 50€ za fly i 8€ za šuštice nego 30€ za RMS mrtvi.
I uostalom od svih ovih kvačila fly ima nešto uže lamelice ali puno deblje
Od tih svih kvačila priznajem jedino stage 6 ali kad sam ja kupovao u trstu lik ga je cijenio 80€
igor.sb:
ivo jos nisi shvatio da kod malossija 50 % cijene ide na ime
pa sisu mu j**** :toothy12: :toothy12:
Iwo SR Tuono:
neznam prijatelju, nekad radije platim ime 10-20€ više a da daje iste performanse jel kad krenem na put negdje sa suterom mirniji sam kad znam da se u skuteru vrti nešto tipa malossi/polini za razliku od ovih no name marki...mislim svatko kupuje šta hoće al ja sam za kombinaciju malossi/polini/S6 i tako neke marke jer mi je na prvom mjestu da sam miran idućih 10 000 km bez rastavljanja kad stavim kvačilo.
Evo fly je odgulio 5000km, jest da na ditechu nema neke sile i okretaja velikih ali za 50€ koliko sam ga ja platio mene je to kvačilo oduševilo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju