Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia se gasi
Sauron:
ma kompa ljudi isto pišu probleme ono totalno bezveze...
napišeš sve koliko kilometara,šta i sve probao dogodit,kako se to dogodilo,jeli šta mjenjano,dali imaš kakvih općenito problema sa motorom i slično,dobio bi odma odgovor a ne ovako 15 postova pisat...
kompa ako je pred zaribavanje i kompresija loša pa neće ti se gasit motor,radit će ali će ić slabije i to je to...
i kako može ako je nepoštelan karb. motor se motor ugasit na sred vožnje kad je ugrijan bez nekog simptoma gušenja ili slično tj. ustvari to neznamo jer ovaj nije niš napisao...ali opet mi nema logike ?? možda je toliko nepoštelan da je vida od zraka takoreć "zatvorena",otvorena samo malo i da motor radi kad je hladan pod čokom normalno pa kad se zgrije ne ide nikako i onda stane ali bi se zagušio a i na startu pri primanju gasa bi se gušio ::)
sad vidim tvoje odgovore
a kako se to zgasi,znači voziš i šta prestane primat gas,samo se guši i gotovo ? a poslje kad se ohladi normalno radi i onda se opet to dogodi ??
Iwo SR Tuono:
vidi, zračno hlađenje se nesmije pregrijavat da ga kolješ neznam kako,čitaj malo, ša mu je opće uzrok pregrijavanja? globalno zatopljenje lol
Sauron:
šta je njegov zračnjak ? :icon_scratch:
pa vidiš kad se niš ne piše jbt.....kako možeš znat šta je čovjeku problem onda jbt :angry7:
Iwo SR Tuono:
ni ja neznam, pretpostavio sam bzvz al sad ćemo vidjet :icon_biggrin:
edit: zračno je, ipak mi je ostalo u glavi od ovuda http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=28499.0
Sauron:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Ožujak, 2010, 22:52:18 ---ni ja neznam, pretpostavio sam bzvz al sad ćemo vidjet :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahahah lol trenutak istine xDDD :toothy12: :toothy12: :icon_biggrin:
ma bzveze kažem ti,recimo kad sam ja imao kvar oko struje na nsr-u a struju brate neznam ni 2%...i ljepo sam sve napiso,ovo ono,di sam šta probao ja napravit,kako,gdje,skime,sčime i čovjek mi u 2 posta sve objasnio i riješio mi problem,sveukupno 5 postova,3 moja i 2 njegova i riješen problem a ne ovako 5 stranica da skužiš kako i di :dontknow: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju