Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aprilia se gasi
Sauron:
kreni sve zaredom,pogledaj svjećicu i zamijeni odma,očisti karb btw koj karb imaš kad imaš tu diznu ? malo poštelaj ako treba još,pogledaj flanđu i usisne lamelice,pogledaj na cilindru i glavi dali pušta di,dali se vidi masno i pogledaj da nije možda semering probio...to ti je ovako zasad jer neznam šta drugo može bit jer kažeš da je sve novo... ::)
ko je slagao tu mašinu i šta je sve točno novo gore ?
kažeš iwo injektor majka a ? ;D
malo onog za čistit ubaciš injektor sa benzom pomiješaš,rokneš unutra,neka malo puca na auspuh ali dobro je i vozi dalje :glasses9: :toothy12: ;D
doritos:
pogledat prirubnicu, ili airbox da se nije odvojio negdje, ili ler gas malo pojacati prema unutra ...
robertbahcic:
evo ovako frga je delort 12.5 serijska sa diznom 75 iil 80 stvarno se ne sjecam tocno koja je a stavljana je cijela nova serijska termo grupa i razradivana prvih 200km budem ujutro pogledao da ne pusta na prirubnici i postelat cu ga probat nekako pa javim ako uspijem sto
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Sauron - 02 Ožujak, 2010, 23:12:53 ---kreni sve zaredom,pogledaj svjećicu i zamijeni odma,očisti karb btw koj karb imaš kad imaš tu diznu ? malo poštelaj ako treba još,pogledaj flanđu i usisne lamelice,pogledaj na cilindru i glavi dali pušta di,dali se vidi masno i pogledaj da nije možda semering probio...to ti je ovako zasad jer neznam šta drugo može bit jer kažeš da je sve novo... ::)
ko je slagao tu mašinu i šta je sve točno novo gore ?
kažeš iwo injektor majka a ? ;D
malo onog za čistit ubaciš injektor sa benzom pomiješaš,rokneš unutra,neka malo puca na auspuh ali dobro je i vozi dalje :glasses9: :toothy12: ;D
--- Kraj citata ---
ma vuče mu negdje falš zrak vidjet ćeš sutra
a za popravljanje ditecha očitat ću ti lekciju drugi meet :angry7:
Sauron:
lol pa šta misliš da te sprdam ? samo ti kažem kako sam ja na praxi išo čistit taj injektor i treba neki postotak te tekućine na toliko litara benzine i ja prefalo bacio 1dcl unutra umjesto neš malo hahahah xD :toothy12: :toothy12:
kad je to počelo pucat na auspuh hahaha :icon_biggrin: ,neki tjunerski ditač bio,svijetlo zeleni sa bijelim detaljima,rr-om gore i sprintfilter na injektoru(seljo tuning ;D),bez plastike volana i sole onaj sa kozale to neš fušario pa došo kod nas i riješili problem u sat vremena :)
neka pogleda ali stari moj meni je to previše čudno da bi se gasio radi falš zraka,ne bi on odma radio kako treba...pa jbt meni se gušio nsr jer je vuko falš zrak ali nikad ugasio,nikako ga naštelat pa nakraju idem zatvorit vidu od zraka i ono wtf motor radi a zatvorena vida od zraka...na radnoj temp. oko 80 i neš stupnjeva,znači kao i uvijek kad se karb štela i nije se ugasila,išo odma očistit karb i vidjet di to vuče a kad ono odvidana šelna od flanđe zraka i flanđe šta se spaja na usisne lamelice i 4 vide od usisnih lamelica malo odvidane,to sve stegnuo,očistio karb,naštelo ga i radio ko urica motor :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju