Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
marko_AeRoX:
--- Citat: doc-sr150 - 07 Ožujak, 2010, 14:45:51 ---Nada je kurva :icon_scratch: ali ima dobre noge :laughing3:
--- Kraj citata ---
:toothy3:
dhorvat:
Malo sam "filtrirao" spam. ::)
Da, rekli su za snijeg sad od ponedeljka, ali danas ujutro je isto bilo snijega po travi. Makar od 12 do 4 sam se vozil celo vreme jer je bilo u plusu, skuril pol tanka benge, ali kak je sada (minus 3), sve je spremno za snijeg :dontknow:
Jedino ak u četvrtak/petak naglo zatopli, jedino onda. Inače bumo sneg čistili a ne se vozili :toothy9:
jprekrit:
--- Citat: dhorvat - 07 Ožujak, 2010, 22:44:10 ---Malo sam "filtrirao" spam. ::)
Da, rekli su za snijeg sad od ponedeljka, ali danas ujutro je isto bilo snijega po travi. Makar od 12 do 4 sam se vozil celo vreme jer je bilo u plusu, skuril pol tanka benge, ali kak je sada (minus 3), sve je spremno za snijeg :dontknow:
Jedino ak u četvrtak/petak naglo zatopli, jedino onda. Inače bumo sneg čistili a ne se vozili :toothy9:
--- Kraj citata ---
Najavili su snjeg i po danu temperaturu do 10... Mislim stvarno... I prognoza je otišla u qrac!
doritos:
i ja sam gledal i svaka prognoza drukcija nekak , ode i zavod za vreme u k**ra*...ako bu dobro vreme idemo, ak nebu nikam nejdemo i tu bumo drkali po kompu, jebat ga :icon_biggrin:
ivanm:
najnovija prognoza za nedjelju je suho i +7°C..
gledajte ovaj link:
http://www.windguru.com/int/index.php?sc=10322
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju