Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
ChRiStIaN:
--- Citat: sven_vx - 03 Ožujak, 2010, 18:40:12 ---dolazim ako bude sta od toga :hello:
--- Kraj citata ---
loool dodi pa bude...nemrem ja nikom obecavat jel bude i kolko ljudi
andre@26:
ChRiStIaN ja bi 100% dosao da me prije voznje doceka nesto kao na tvom avataru. ;D
Sada jos ne mislim da je jos malo hladno kroz gorski kotar ali tamo poslije 5-6 mjeseca ako budete nesto organizirali i ako mi nađemo vremena mogli bi doci vidjeti kako to kod vas izgledai kako funkcionira.
DeLUX:
odite po autoputu...kroz gorski kotar ima snijega previše i sve je mokro kad se topi...
išo tam na vaš meet pa vidio i nisam osjećo koljena cijeli dan
kasnije po autoputu nije bilo hladno i cestarina je 26kn do karlovca i za te novce se ne isplati vozit kroz gorski kotar :icon_thumright:
andre@26:
--- Citat: DeLUX - 03 Ožujak, 2010, 21:00:49 ---odite po autoputu...kroz gorski kotar ima snijega previše i sve je mokro kad se topi...
išo tam na vaš meet pa vidio i nisam osjećo koljena cijeli dan
kasnije po autoputu nije bilo hladno i cestarina je 26kn do karlovca i za te novce se ne isplati vozit kroz gorski kotar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Samo 26kn :o to je nista samo za proci kroz tunel ucka onih 2 km moram platiti 20 kn, a tamo ih prođem 102 za par kuna vise.
To nebi bila loša ideje ako bude ljepo vrijeme i da nas neko doceka prije zagreba na kakvom izlasku iz autoceste da se nebi pogubili. Samo treba vidijeti kako stoji benelijev ranner morao bi na servis vec skoro 15000km nije bio na servisu ;D
DeLUX:
dočekam vas ja u karlovcu pošto je do lučkog skuplja cestarina...fino kroz karlovac do zagreba imamo kojih 45 minuta razgledavajuče vožnje ;D
ili odete skroz do lučkog...to neznam kolka je cestarina i onda imamo kojih 15 minuta do zg-a :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju