Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
legi:
Evo jedan link sa dosta točnom prognozom (Zagreb):
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|HR|HR004|ZAGREB&metric=1
Nešto šteka s linkom pa ga cijelog kopirajte u url.
munja:
ma ja mislim da nebu uopče bilo kiše :nono:
efz:
--- Citat: marko_AeRoX - 25 Ožujak, 2010, 22:07:00 ---opa... kolko muzike?
--- Kraj citata ---
neznam jos kolko bude tocno ispalo.......u ponedjeljak kad sve zavrsim budem ti reko tocno ;D
--- Citat: munja - 25 Ožujak, 2010, 22:11:57 ---to i je to o tom se i priča kad je dogovor za neki meet svi idu jedva čekaju a kad dođe dva tri dana prije meeta ja nemrem susjedu je mačka krepala joj ni ja nemogu dolazi mi baba i tak neke fore rekao sam več jednom ko mala djeca se neki ponašaju :frajer:
--- Kraj citata ---
tu smo negdje u godinama, al ipak moras jos kruha popapat da bi mi pricao ovo, od kad sam tu clan i imam skut bio sam na svakom meetu na kojem sam mogo bit ;D............neznam kaj bi sad trebao slikat skut ili kaj, u biti zasto bi se uopce trebao opravdavat ::)
munja:
[/quote
--- Citat: efz - 26 Ožujak, 2010, 19:23:40 ---neznam jos kolko bude tocno ispalo.......u ponedjeljak kad sve zavrsim budem ti reko tocno ;D
tu smo negdje u godinama, al ipak moras jos kruha popapat da bi mi pricao ovo, od kad sam tu clan i imam skut bio sam na svakom meetu na kojem sam mogo bit ;D............neznam kaj bi sad trebao slikat skut ili kaj, u biti zasto bi se uopce trebao opravdavat ::)
--- Kraj citata ---
neznam šta si se toliko napalio...samo ti sređuj svoj skut!!!
efz:
--- Citat: munja - 26 Ožujak, 2010, 19:28:27 ---[/quote
neznam šta si se toliko napalio...samo ti sređuj svoj skut!!!
--- Kraj citata ---
sorry :upsopetja:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju