Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
Biker686:
--- Citat: ChRiStIaN - 18 Ožujak, 2010, 12:40:40 ---dogovorimo se tam kad se skupimo kam se ide!
nije to prob
a sljeme sam izvolte, gore ima jos pola metre snijega...ja gore nejdem a vi kak hocete! Po ljeu bilo koji meet mozemo otic, al ovo sad da idemo nebi imalo veze s pamecu
--- Kraj citata ---
tocno tak! a i da nema snijega ziehr cesta nije suha+niska temp gore.. zahebi taj sport u ovo doba godine! :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: Biker686 - 18 Ožujak, 2010, 17:59:07 ---tocno tak! a i da nema snijega ziehr cesta nije suha+niska temp gore.. zahebi taj sport u ovo doba godine! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vidim da si na motori.hr napisal da bi nas u krajnjoj liniji bi nas odj#bo i otiso sa ekipom sa motori.hr na djir i meet...lol...
fala frende, fala... :laughing7:
jprekrit:
Mogli smo napraviti meet ovu nedjelju kad bude 19 stupnja, a ne drugu kad bude 9 i osim toga, navodno da bude dan prije meeta neka snježna olujica...
ToNYGP1Racing:
--- Citat: jprekrit - 18 Ožujak, 2010, 20:42:24 ---Mogli smo napraviti meet ovu nedjelju kad bude 19 stupnja, a ne drugu kad bude 9 i osim toga, navodno da bude dan prije meeta neka snježna olujica...
--- Kraj citata ---
Da. MOgli bi iskoristiti ovu nedjelju... to sam bas htio predložiti. :toothy10:
munja:
majke mi kad vas vidim na dogovoru o nekom meetu ko mala djeca ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju