Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a

<< < (24/59) > >>

Biker686:

--- Citat: ChRiStIaN - 18 Ožujak, 2010, 12:40:40 ---dogovorimo se tam kad se skupimo kam se ide!

nije to prob

a sljeme sam izvolte, gore ima jos pola metre snijega...ja gore nejdem a vi kak hocete! Po ljeu bilo koji meet mozemo otic, al ovo sad da idemo nebi imalo veze s pamecu

--- Kraj citata ---

tocno tak! a i da nema snijega ziehr cesta nije suha+niska temp gore.. zahebi taj sport u ovo doba godine!   :icon_thumright:

doritos:

--- Citat: Biker686 - 18 Ožujak, 2010, 17:59:07 ---tocno tak! a i da nema snijega ziehr cesta nije suha+niska temp gore.. zahebi taj sport u ovo doba godine!   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

vidim da si na motori.hr napisal da bi nas u krajnjoj liniji bi nas odj#bo i otiso sa ekipom sa motori.hr na djir i meet...lol...

fala frende, fala... :laughing7:

jprekrit:
Mogli smo napraviti meet ovu nedjelju kad bude 19 stupnja, a ne drugu kad bude 9 i osim toga, navodno da bude dan prije meeta neka snježna olujica...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: jprekrit - 18 Ožujak, 2010, 20:42:24 ---Mogli smo napraviti meet ovu nedjelju kad bude 19 stupnja, a ne drugu kad bude 9 i osim toga, navodno da bude dan prije meeta neka snježna olujica...

--- Kraj citata ---
Da. MOgli bi iskoristiti ovu nedjelju... to sam bas htio predložiti.  :toothy10:

munja:
majke mi kad vas vidim na dogovoru o nekom meetu ko mala djeca  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju