Općenito > Generalno o skuterima

italjet dragster 50ccm

(1/2) > >>

karlo:
Pozdrav...

Evo nov sam na ovom forumu, pa mi nemojte zamjeriti ako je tema postavljena na krivom mjestu...
Zanima me vaše osobno mišljenje o tom motoru, znam da vam je većini jako ružan, ali to zanemarimo...
Više me interesiraju njegove karakteristike, dal se često kvari, kliko troši i di se nalazi servis za italjet motore...

Inače sam iz Selaca blizu Crikvenice(Rijeka)

Unaprijed hvala :icon_thumright:

speed:
gle sata se tice masine,nema price,to ti je provjerena minarellijeva masina,nije skupo odrzavanje,trosi oko 3-4l na 100km

Punisher:
Slažem se sa Speed-om u vezi mašine, a u vezi servisa ti na žalost ne bih znao reći di ih ima  :dontknow:

marko.p:
jako,jako levrav skuter...po cesti ide ko prebijeni mačak...mašina odlična...problem je šta se već par godina dijelovi za italjet ne uvoze u hrvatsku...tako da ti slučajno trebaju plastike ili sl. nemaš ih di kupiti,jedino polovne...

karlo:
e hvala na informacijama...

ma ja sam se zaljubio u taj skuter...
sve šta sam čitao na internetu, svi govere da je motorić u redu, ali da je ružan...
i sad kad sam malo zapeo za njega pitao sam par ljudi o njemu...
jedan mi je reko da je on imao od 180ccm i da se klonim toga, da to pleše, da je nestabilan, drugi mi je reko da se ti dragsteri nisu pokazali nešto!!
i onda me to malo zbunilo...
jedino me još muči taj servis...

koliko ide taj skuter bez blokade, nefriziran cca??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju