Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aerox start slab
Emir:
znaci imam Yamahu aeroX i imam na njemu arrow auspuh rolnice 4.2 g i opruge ljubicaste...problem mi je slab start skroz slabo ubrzanje do nekih 50 km/h al poslije 50 ubrzaje preludo...moze 90 km/h nabit ko nista...al meni daj da mi ima start kako treba...sta vi mislite do cega je...hvala unapred...
Kemo:
karburator, remen, pocni od necega pa ce ti biti lakse, ja bih prvo postelo karb, pa zamijenio remen, pa onda dalje opruge, itd...
luna500rr:
--- Citat: Kemo - 01 Ožujak, 2010, 21:44:49 ---karburator, remen, pocni od necega pa ce ti biti lakse, ja bih prvo postelo karb, pa zamijenio remen, pa onda dalje opruge, itd...
--- Kraj citata ---
Nista navedeno nemoj dirat, samo stavi 3,5g rolice i zute federe na kvacilo :hello:
Emir:
remen je skoro nov mi...a za karburator samo imam problem ler na leru se gasi...sve je dure ostalo...osim starta...probacu rolnice i federe...a kako da ler nastimam jel ima neki seraf(dizna) na koju se stima...hvala
SlowRider:
--- Citat: Emir - 01 Ožujak, 2010, 21:22:46 ---problem mi je slab start skroz slabo ubrzanje do nekih 50 km/h al poslije 50 ubrzaje preludo...moze 90 km/h nabit ko nista...
--- Kraj citata ---
ovo govori da imas preteske rolice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju