Tehnički kutak > Tehnička pitanja

S6 BOOST BOTTLE / MALOSSI BOOST BOTTLE

<< < (2/5) > >>

ForRace3:
aha, znaci ipak nekom kur*u sluzi kad dodje 30€.....aha a za ga spojit na Runner i Nrg, nema problema jelda? jos mi samo treba onaj splitter...u obliku Y da mogu to pospajat

marko_AeRoX:

--- Citat: ForRace3 - 01 Ožujak, 2010, 20:03:23 ---aha, znaci ipak nekom kur*u sluzi kad dodje 30€.....aha a za ga spojit na Runner i Nrg, nema problema jelda? jos mi samo treba onaj splitter...u obliku Y da mogu to pospajat

--- Kraj citata ---

pa vjerojatno salju u setu... malo bi bilo glupo bez toga... citao sam da daje 30% + bolji odaziv... e sad...

flomo:
taj Y imas za kupit u audodjelovima svakakim...a ja sam uzimo od grijanja karba sa piaggio masine taj Y....sve  ce mi pasat al trebam spojit,,,,taj malossi se treba nak uvrćat ko harmonika

ForRace3:
Ma  iskreno ne vjerujem da je bas 30% (znas sta znaci 30%, to je malo previse)...al nema veze..ja cu ga stavit pa sta bude bude-ma da mi je ovaj model od S6 puno ljepsi nego Malossijev....onaj neki UGLY sav...haha

marko_AeRoX:

--- Citat: ForRace3 - 01 Ožujak, 2010, 20:10:03 ---Ma  iskreno ne vjerujem da je bas 30% (znas sta znaci 30%, to je malo previse)...al nema veze..ja cu ga stavit pa sta bude bude-ma da mi je ovaj model od S6 puno ljepsi nego Malossijev....onaj neki UGLY sav...haha

--- Kraj citata ---

glavno da izgleda ko da ti skut ima nitro  :toothy3: jel imas mozda priliku testirat i na serijali? siguran sam da bi test na serijali i tuned skuteru i mozda neka usporedba zanimalo clanove s foruma  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju