Tehnički kutak > Tehnička pitanja
S6 BOOST BOTTLE / MALOSSI BOOST BOTTLE
neer:
pa vjerojatno mora biti vece zapremine za 125 ccm ,,,to ti je samo bocica koja lijepo izgleda,,nista ne radi samo zadrzava u sebi benzin ,ali malossi boost b. znam da bas radi tj skuplja se i siri ,,ako ti je do sminke uzmi s6 ako ti je do funkcionalnosti def malossi
marko_AeRoX:
--- Citat: neer - 01 Ožujak, 2010, 20:33:23 ---pa vjerojatno mora biti vece zapremine za 125 ccm ,,,to ti je samo bocica koja lijepo izgleda,,nista ne radi samo zadrzava u sebi benzin ,ali malossi boost b. znam da bas radi tj skuplja se i siri ,,ako ti je do sminke uzmi s6 ako ti je do funkcionalnosti def malossi
--- Kraj citata ---
po gornjem opisu pise da uzima zrak koji dolazi kao visak u frgu kad uzima zrak i benzin... zrak koji ostaje neiskoristen se vraca natrag i unistava performanse... u tom slucaju, taj visak zraka se sprema u boost bottle koji ga iskoristava u drugim situacijama...
SRAD:
Ovaj sistem samo malo jednostavniji je imala Yamaha DT 125, na usisnoj prirubnici je bila spojena mala plastična posuda koja je imala istu funkciju odnosno poboljšanje punjenja cilindra na nižim okretajima.
marko_AeRoX:
--- Citat: SRAD - 01 Ožujak, 2010, 20:58:26 ---Ovaj sistem samo malo jednostavniji je imala Yamaha DT 125, na usisnoj prirubnici je bila spojena mala plastična posuda koja je imala istu funkciju odnosno poboljšanje punjenja cilindra na nižim okretajima.
--- Kraj citata ---
ovo je idealna stvar za grad... stalno kretanje...
Kemo:
Ja sam trazio za Runnera 180 ali nigdje nisam nasao, ŠTETA
Et ako neko zna da negdje slucajno ima neka javi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju