Tehnički kutak > Tuning skutera

Stucanje

<< < (2/2)

Nikon:
svicica je nova, a ako pojacan iti z ler gas skuter mi nemoze upast u ler dok vozin nego ide sam bez gasa i moran ga nakocit u ler...

mislia san da mi je neko nesto u auspuh ubacia i ja lomia, cupa, vuka.. na kraju skuzia da krivin neki komad koji je dio auspuha u dnu pregrade.. ono wtf.. lol

MARINO:

--- Citat: Nikon - 25 Srpanj, 2007, 21:44:43 ---svicica je nova, a ako pojacan iti z ler gas skuter mi nemoze upast u ler dok vozin nego ide sam bez gasa i moran ga nakocit u ler...

mislia san da mi je neko nesto u auspuh ubacia i ja lomia, cupa, vuka.. na kraju skuzia da krivin neki komad koji je dio auspuha u dnu pregrade.. ono wtf.. lol

--- Kraj citata ---
Stari,ovo ti nije puno posla,ajde pogledaj opruge na kuplungu,to ti nije  puno posla a vjeruj da bi to mogo bit,imo sam slican slucaj...

Punisher:

--- Citat: MARINO - 25 Srpanj, 2007, 21:54:40 ---
--- Citat: Nikon - 25 Srpanj, 2007, 21:44:43 ---svicica je nova, a ako pojacan iti z ler gas skuter mi nemoze upast u ler dok vozin nego ide sam bez gasa i moran ga nakocit u ler...

--- Kraj citata ---
Stari,ovo ti nije puno posla,ajde pogledaj opruge na kuplungu,to ti nije  puno posla a vjeruj da bi to mogo bit,imo sam slican slucaj...

--- Kraj citata ---
Marino imaš pravo...

Nikon pogledaj te federe jer kako si rekao ako i mrvu pojačaš ler gas da ti kvačilo hvata, može ti bit da pri tvom sadašnjem ler gasu lagano šuljaju ferode po zvonu a da se ne osjeti (skuter stoji na mjestu) ali ti može pri paljenju itekako otežavati stvar...

Nikon:
federi su skoro pa novi nemaju ni 1000km al cu ih pogledat .. bem ti malossi  :laughing7:

al vise virujen da je do benzine... opet san liva na inu ... :(

Nikon:
prominia san svicicu, ulia cisce gorivo, i jos pojaca ler gas.. malo ne koci kad pustin gas al dobro ne stuca vise :)

moze lock  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju