Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aerox problem, 2+ trokira, neide preko 15km/h
doritos:
moze upaliti al ne baca iskru dobro pa pljucka bzvz kroz spuh i to...promijeni svijecicu, kabel, bobinu...pogledaj jel je dobar zazpr na svijecici...treba biti nisko oko 3-mm nizak...
miha_nrg:
promjenio sam dns svijećicu stavio sam ngk br9es....jel moguće da mi je to zbog karika...imao sam malossi sport i isto je bljuvao vatru....i promjenio sam karike i bilo je dobro...???
KEEWAY:
to se isto dogodilo i na mom kinezu, znači skuter neće vuć ide 30kmh jedva, baca vatru... ne znam što to je... tako mi se isto dogodilo preko ljeta, i onda sam nešto prčkao po skuteru i radio je normalno, sad opet isto, a nemogu nać kvar :angry9: :angry9: :angry9:
miha_nrg:
:( :( :( :( :( :(
ja nemogu više hoću se voziiiiit...aaaaaa.....ne znam sčim da krenem....dal da mjenjam bobinu i cdi....??...da nema ovo bacanje vatre veze sa ovom vakuum pumpom???POMOĆ HITNOOOOO
KEEWAY:
--- Citat: miha_nrg - 01 Ožujak, 2010, 17:23:18 --- :( :( :( :( :( :(
ja nemogu više hoću se voziiiiit...aaaaaa.....ne znam sčim da krenem....dal da mjenjam bobinu i cdi....??...da nema ovo bacanje vatre veze sa ovom vakuum pumpom???POMOĆ HITNOOOOO
--- Kraj citata ---
ni ja nemam pojma od kud da krenem, al mislim da je to kriva bobina. ne izgori sav benzin pa ga baca van jer nema dovoljno iskre (moje mišljenje)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju