Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aerox problem, 2+ trokira, neide preko 15km/h

<< < (9/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: franko666 - 16 Ožujak, 2010, 15:30:21 ---priljatelju paljenje ti je rastimano sto posto,nije u fazi..  moje skromno misljenje  hehe,provijeri paljenje ,pogledaj si magnet sto posto  je van faze

--- Kraj citata ---

Nije na mom motoru, al pogledat ću  :icon_biggrin:

Tnx  :icon_thumright:

Crazy Kuree:

--- Citat: franko666 - 16 Ožujak, 2010, 15:30:21 ---priljatelju paljenje ti je rastimano sto posto,nije u fazi..  moje skromno misljenje  hehe,provijeri paljenje ,pogledaj si magnet sto posto  je van faze

--- Kraj citata ---
o čemu ti pričaš? ako misliš na kut paljenja, to se nemože razštimat

dhorvat:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Ožujak, 2010, 17:46:49 ---o čemu ti pričaš? ako misliš na kut paljenja, to se nemože razštimat

--- Kraj citata ---

Stari moj, neznaš ti kaj je ovaj u stanju raštimat  :toothy3: :toothy9:

Kut paljenja je pomican po uputama za Due+ i vjerojatno je u krivu stranu pomaknuto ili tak neš. Zato sam i napisal da ću pogledat  :laughing7:

Crazy Kuree:

--- Citat: dhorvat - 16 Ožujak, 2010, 18:06:31 ---Stari moj, neznaš ti kaj je ovaj u stanju raštimat  :toothy3: :toothy9:

Kut paljenja je pomican po uputama za Due+ i vjerojatno je u krivu stranu pomaknuto ili tak neš. Zato sam i napisal da ću pogledat  :laughing7:

--- Kraj citata ---
pa to jedino ak je on preradio kut al sam se nemože pomaknit  :laughing6:

dhorvat:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Ožujak, 2010, 18:16:36 ---pa to jedino ak je on preradio kut al sam se nemože pomaknit  :laughing6:

--- Kraj citata ---

To potpisujem.   :icon_thumright: Jer nemreš krivo zašerafit dva šerafa imbus 5  :drunken_smilie:

Doduše meni se jednom davno desilo da sam zakrenuo kut paljenja jer su mi se kajle na magnetu razglodale (mojom greškom) i moral sam ih zamijeniti pa budući da su 3 kajle ja sam zakrenuo kut paljenja za 120 stupnjeva i čudio se zašto imam iskre, kompresije i mokru svjećicu  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju