Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako spojit obrtomjer? HITNO

<< < (3/3)

luna500rr:
Pokusaj ih spojiti na kabel izmjenicnog napona (dovodna dvije zice u regler ili dovodne zice za pozicije i svjetlo)...

hrvojekovacic:

--- Citat: luna500rr - 01 Ožujak, 2010, 08:39:04 ---Pokusaj ih spojiti na kabel izmjenicnog napona (dovodna dvije zice u regler ili dovodne zice za pozicije i svjetlo)...

--- Kraj citata ---
:nono: gle...treba mi konkretno kam koja dođe!kam dođe CRVENA a kud SIVA ??  :hello:

hrvojekovacic:
evo lagani update...ak se to može tak nazvati:  :toothy9:
danas sam se tri sata zajebaval i skužim da ide na žicu koja dolazi u cinšpulju,a druga na masu-probam -ne radi  :icon_scratch:  :icon_scratch: ......idem to isto složit na apna samo kaj sam crvenu stavil na onu crnu žicu na apnu,,a kad ono radi  :toothy3: ......i sad opet do scoota i opet isto složim(valjda je prije bil kontakt sjeban)kad ono RADI....ja ga turiram,a kad ono WTF  :icon_scratch: kazaljka ide U KRIVU STRANU (znači ne prema + nego ide u - )  :sad1: Kaj sad stim ??  :dontknow:

istipa622:
hmmm...neznam bas ali ako elektromotoru promjenis polove on ce vrtit u suprotnom smjeru,nista te ne kosta ako probas zamjenit zice (ako vec nisi )

hrvojekovacic:

--- Citat: istipa622 - 01 Ožujak, 2010, 21:16:48 ---hmmm...neznam bas ali ako elektromotoru promjenis polove on ce vrtit u suprotnom smjeru,nista te ne kosta ako probas zamjenit zice (ako vec nisi )

--- Kraj citata ---
Probao sam i opet isto!  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju