Tehnički kutak > Styling skutera

Par preporuka i savjeta

<< < (3/4) > >>

clutch:
Sry za dupli post ali imam pitanje Dakle Prije dosta vremena sam imao jednu kremu za poliranje kroma ali sam ju istrosio a sad mi treba pa jel zna tko gdje to mogu kupit i koliko kosta???

Ante712:
odrezi tu plastiku na kojoj ti je registracija...motor ce ti 10 puta mocnije izgledat...iscupaj onu crvenu plastiku sa stop svjetla i narancaste sa zmigavaca...uzmi korektor i na gumam ocrtaj marku guma vidis kako je kod mene....

[/UR

SF2osk:
nadam se da se nisi uvrijedio zbog onoga s avatarom ...motor je lijep ...skini tu plastiku i stavi registraciju na deklo ili kombiniraj..sredi ga kak tebi odgovara to je najvaznije

speed:

--- Citat: clutch - 25 Srpanj, 2007, 18:50:00 ---Sry za dupli post ali imam pitanje Dakle Prije dosta vremena sam imao jednu kremu za poliranje kroma ali sam ju istrosio a sad mi treba pa jel zna tko gdje to mogu kupit i koliko kosta???

--- Kraj citata ---
pa trazi u zeljezariji,a imas i jednu pastu zove se purol,to ti je za poliranje metala,jako je dobra :icon_thumright:

clutch:

--- Citat: SF2osk - 25 Srpanj, 2007, 19:48:31 ---nadam se da se nisi uvrijedio zbog onoga s avatarom ...motor je lijep ...skini tu plastiku i stavi registraciju na deklo ili kombiniraj..sredi ga kak tebi odgovara to je najvaznije

--- Kraj citata ---

A ja Mislio to kompliment :icon_scratch: Ma nema veze ovaj je jos bolji :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju