Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner 2008 ne pali nema iskre na svecicu
Rossi:
--- Citat: kengur - 28 Veljača, 2010, 13:48:08 ---halo ljudi evo da ne otvaram novu temu imam isti problem samo šta meni ponekad baci iskru dva tri puta i poslije više ništa.kad stoji 10 minuta baci malo iskre.probo sam novu svječku i kabal al nije do tog.kod aku, je kutijica sa samo jednim osiguračom i on je ok.help :hello:.
--- Kraj citata ---
isti ja problem imo prije mozda god....bobinu zamjeni ...isto je meni tako..nekad upali i radi ok ...nekad nece...pa kad ostoji normalno upali :D i zamjenio bobinu i sve ok :)
kengur:
popravljen skut.bio je nekakav hladni spoj... :dontknow:
majky:
Alo ljudi, ja sam novi tu, imam i ja runner-a i složil sam ga da ide ko lud i ja jako zadovoljan i brat ga išel sprobat i kad je došel doma, pred ogradom se ugasil. Pogledal sam iskru, malo ima i opet nema. ono bi -nebi. Malo se ohladil, upali iz prve i lepo dela i opet crkne idem glet iskru, opet nema. Već sam na dva mjesta pročital da je bil hladni spoj na pickup-u. E moje je pitanje jel to tam kod magneta u onom kučištu il di? Mislim da bi moglo nekaj takvoga biti.
mara_046:
--- Citat: majky - 26 Ožujak, 2010, 21:03:55 ---Alo ljudi, ja sam novi tu, imam i ja runner-a i složil sam ga da ide ko lud i ja jako zadovoljan i brat ga išel sprobat i kad je došel doma, pred ogradom se ugasil. Pogledal sam iskru, malo ima i opet nema. ono bi -nebi. Malo se ohladil, upali iz prve i lepo dela i opet crkne idem glet iskru, opet nema. Već sam na dva mjesta pročital da je bil hladni spoj na pickup-u. E moje je pitanje jel to tam kod magneta u onom kučištu il di? Mislim da bi moglo nekaj takvoga biti.
--- Kraj citata ---
pa evo ti postova iznad da je ljudima otisla bobima..a pickup ti je dole gdje su ti namotaji...da kod magneta u onom kucistu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju